Ayakkabı Çantası

 

 Ham bez kumaştan üretilen farklı boylardaki ayakkabı çantası modelleri, sadece ayakkabıları değil diğer eşyaları da koruma altına alır. Günlük ihtiyaçların bir arada ve temiz kalmasını sağlayan ağzı büzgülü modeller, seyahat etmeyi sevenlere de kolaylık sağlar.

Her Yerde Kullanıma Uygun

 %100 pamuk kumaştan hazırlanan ayakkabı çantaları, her yerde kullanıma uygundur. Farklı ve özel boyutlara sahip ürünler, spor ayakkabıdan botlara, klasik modellerden çizmelere kadar değişik özelliklere sahip ayakkabıların kullanılmadığı zaman muhafaza edilmesini sağlar.

 * Su tutmayan

 * Hava geçiren

 * Kalın ve

 * Dayanıklı

 

 bez kılıflar çantaların dış etkilere karşı korunmasında da etkilidir. Ilık suda yıkanabilen ve gerektiğinde hafif ütülenen modeller üzerine kurumsal logo basılabilir.

 

 Ayakkabı Çantası Nasıl Kullanılır?

 Dolabında yeni ayakkabılarına yer açmak isteyenler için hazırlanan İşte Çanta modelleri, yer sıkıntısını ortadan kaldırır. Mevsime uygun ayakkabıların dolap içinde yer alabilmesi için uzun süre kullanılmayacak ayakkabı modelleri temizlenerek ve havalandırılarak kendi çantasında depoya kaldırılabilir.

 

 Saklamak ve taşımak için özel olarak üretilen farklı boylardaki ayakkabı çantası modelleri, tatillerde de istenen her ayakkabının yanınızda olmasını sağlar. Yaz aylarında kışlık ve kış aylarında da yazlık ayakkabıların tozlanmaması ve en önemlisi kapladığı hacim sebebiyle yer darlığına neden olmaması için çanta kullanılması tavsiye edilir.

 

 Kullanmadığınız Ayakkabıları Koruyun!

 Kullanılmayan ayakkabıların toz, rutubet ve diğer dış etkilere karşı korunmasını sağlayan çanta modelleri;

 * Farklı ölçülerde

 * Farklı adetlerde

 * Farklı malzemelerle

 

üretilebilir. Çanta içine istenen şekilde yerleştirilen ayakkabılar, istenen yere konulabilir. Dolap içinden yatak altına kadar boş olan yerlerde kullanılacağı günü tertemiz bir şekilde bekleyecek olan ayakkabılar, ihtiyaç anında çanta içinden çıkarılarak kullanılır.

 

Yeni Ayakkabılarına Yer Açmak İsteyenlere Özel

Saklamak ve taşımak için kullanılan büzgülü sırt çantası modelleri sahip oldukları ölçülerle katlanabilir yapıya sahiptir. Boş olduklarında yıkandıktan sonra katlanan ve yer kaplamayan ayakkabı çantası modelleri bavul ya da spor çantası içine yerleştirilen kullanılmış ayakkabıların diğer eşyalarla temas etmesini önler. "Toptan Al Çok Kazan" sloganıyla verilen online İşte Çanta hizmetleri Türkiye'nin her yerine ulaştırılır.

Promosyon Çanta olarak ayakkabıcıların marka ve ürünlerini tercih edebileceği ürünlerimizi kategorimizden inceleyebilirsiniz.