Bez Çanta Seçerken Dikkat Etmeniz Gerekenler – Hangi Boyut Ve Çeşidi Satın Almalısınız?

Bez çantalar hemen hemen herkes tarafından tercih edilen son derece kullanışlı çanta modelleri arasındadır. Son zamanlarda da bez çanta kullanımı artmış durumdadır. Özellikle marketlere getirilen ücretli poşet uygulaması insanları daha çok bez çantalara yönlendirmiştir. Peki, bez çanta seçerken dikkat edilmesi gerekenler nelerdir, hangi boyutta ve hangi çeşitte bez çanta modelleri satın alınmalıdır? Şimdi tüm bu sorulara sizler için cevap vereceğiz.

Kaç Farklı Bez Çanta Çeşidi Vardır?

Kaç Farklı Bez Çanta Çeşidi Vardır?

Bez çantalar çok tercih edilen sıklıkla karşımıza çıkan çanta modelleri arasında yerini alır. Birbirinden farklı bez çanta çeşidi mevcuttur. İşte Çanta, herkese hitap edecek birbirinden farklı çanta modellerini siz değerli müşterilerine sunmaktadır. Bez çanta model çeşitlerini şöyle sıralayabiliriz;

  • kanvas bez çanta
  • ham bez çanta
  • astarlı bez çanta
  • körüklü bez çanta
  • alışveriş çantası
  • gabardin bez çanta
  • panama bez çanta
  • plaj çantası 

İşte Çanta sayamadığımız kadar çok çeşitli çanta modellerini bünyesinde barındırır. Siz de kendinize en uygun olanı çeşitli modeller arasında seçebilirsiniz ve kullanmaya başlayabilirsiniz.

Bez Çanta Boyutları Nelerdir?

Bez Çanta Boyutları Nelerdir?

Bez çantalar çok çeşitli boyutlara sahip olabilirler. Genel olarak bez çantalar 3 kategoride incelenebilir; küçük, orta ve büyük. Büyük boy, küçük boy ya da orta boy üretici firmanın kendi standartlarına bağlı olarak değişmektedir. İşte Çanta, genellikle 35x40 cm boyutlara sahip çantalar üretmektedir. Ancak 30x40 cm çantalar, içi körüklü modellerde ise 35x40x10 cm boyutlu çantalar, ya da heybe modellerinde 30x35 cm boyutlu çantalar da mevcuttur. Çantaların boyutları farklı olduğu gibi kulp uzunlukları da değişkenlik gösterebilir.

Doğru Bez Çanta Nasıl Seçilir Püf Noktaları

Doğru Bez Çanta Nasıl Seçilir Püf Noktaları

Herkes çantasını seçerken son derece özenli olur ve kendi tarzını yansıtan çanta modelleri seçmeye özen gösterir. Bu özeni bez çanta seçerken de göstermek gerekebilir. Çünkü günümüzde bez çanta modelleri de çok çeşitli hale geldi. Doğru bez çanta seçmenin bazı püf noktaları vardır. İlk püf nokta diyebileceğimiz dikkat edilmesi gereken nokta, çantanın boyutunu kendinize uygun olup olmadığına bakmaktır. Bez çanta seçerken, sadece görünüm ve malzemeye önem vermek pek doğru bir değildir. Örneğin, seçtiğiniz çok küçük bir çanta kombinlemek isteyeceğiniz her parçaya uyum sağlamayabilir. Ayrıca, uzun boylu ve zayıf bir vücut tipine sahipseniz küçük çanta size uygun bir seçim olmayabilir.

Eğer seçtiğiniz çanta çok büyük boyutlara sahip bir çanta ise, sırtınızı ve omuzlarınızı gereksiz yere zorlarken çantanızda ihtiyacınız olan eşyadan daha fazla eşya taşıyabilirsiniz. Büyük boy çanta seçtiniz fakat olan minyon bir kadın iseniz, bu çanta seçimi sizi olduğunuzdan daha da minyon bir görünüme kavuşturabilir. Bu konuda dikkatli olmalı ve kendinize en uygun çantayı seçmelisiniz.

İşte Çanta ile Aradığınız Bez Çanta Modelini Bulun

İşte Çanta, bez çanta üretiminde büyük bir başarı göstermiş, son derece kaliteli ürettiği çanta modelleri ile dikkatleri üzerine çekmiştir. Bez çanta alanında uzmanlaşmış ve bez çantalara yeni renk getirmiş bu sitede siz de aradığınız bez çanta modelini bulacaksınız. İstediğiniz renkte, istediğiniz boyutta ve modelde çantalara İşte Çanta sitesinden ulaşmanız mümkündür.

Bu yazımızda bez çanta seçerken dikkat edilmesi gereken noktaları sizlerle paylaştık. Siz de sizler için hazırladığımız bu yazımızdan yola çıkarak İşte Çanta sitesinde yer alan birbirinden güzel, kaliteli ve renkli bez çanta modelleri arasından özenle seçiminizi yapabilir ve hemen sipariş oluşturabilirsiniz.