Bez Torba Market Çantası İmalatı

Bez Torba – Market için oldukça uygundur. Üzerine dilediğiniz görseli bastırarak kendiniz için ya da hediye olarak düşünebilirsiniz. Bu çantaların en güzel özelliği günlük hayatta rahatlıkla kullanılabilir olmasıdır. Bez Torba - Market, üzerine takılabilecek aksesuarlar, etiketler;  baskılar, figürler ya da temalarla şık, özel bez alışveriş torbası tasarlanabilmektedir.

Bez çantalar kalın dokumasıyla kişisel her türden eşyamızı hemen her şeyi taşıyabilir, saklayabilirsiniz. Çabuk yırtılmaz; kilolarca malzemeyi, eşyayı rahatça taşıyabilir, pratik ve fonksiyonel bir ürün olarak tekrar tekrar kullanılabilirsiniz. Bez çantalar boyuna asılabilen uzun saplı, elde tutulması için kısa, tahta ya da metal saplı, tek ya da çift omuz askılı saplı türleriyle bulunabilmektedir.  

Bez Torbanın Avantajları Nelerdir? Toptan Bez Torba Modelleri

Bez çanta ve bez torbalar, içeriklerindeki tamamen doğal hammaddeler sayesinde çevreye hiçbir zarar vermezler. Naylon poşetler gibi tek kullanımlık olmayan bu çevre dostu ürünler sayesinde hem doğal hayatın korunmasına hem de çevrenizdekilerin daha bilinçli olmasına katkıda bulunmuş olursunuz. Üstelik birbirinden farklı renk, baskı ve desen çeşidi bulunan bez torbalar sayesinde estetik anlayışınızı tüm aksesuarlarınıza yansıtabilirsiniz.

Bez Torba ile Doğayı Koruyun

Bez çanta, baskılı baskısız bez çanta imalatı yapan, bünyesinde her kesimin isteğine uygun baskı ve renk çeşitlerini barındıra İşte Çanta sayesinde hem bireysel olarak hem de toptan alımlarınızda kitlesel olarak tamamen çevreci ve estetik bir akım başlatabilirsiniz. İstoç gibi önemli ticaret bölgelerinde merkezleri bulunan İste Çanta sayesinde bu harika ürünlere sahip olmak istiyorsanız, 0212 643 21 00 numaralı arayabilir ya da destek@istecanta.com adresine mail bırakabilirsiniz.

Bez Torbalar Promosyona Uygundur

Yukarıda da belirttiğimiz gibi bu yüzde yüz pamuk imalatı ürünleri promosyon bez çanta olarak kullanıp hediye olarak hem çalışanlarınıza hem de çevrenize dağıttığınız zaman firma imajınız hızla yükselebilir ve sektörel başarınız da buna paralel olarak yükselişe geçebilir.

Bez Torbalar Toptan Alımlarda Daha Avantajlıdır

Ham bez çanta fiyatları oldukça uygun olan İşte Çanta’dan alacağınız toptan bez çanta siparişleriniz için 10 adet ve üzeri siparişlerinizde sipariş etmiş olduğunuz bez torbaların üzerlerine istediğiniz tasarımda baskı yapılabilmektedir. Uzun süreli kullanımları sayesinde de firma tanıtımınızın süresi de artmış olacaktır.

Bez Torbalar, Bireyden Topluma

Bireysel olarak kullanım öngörüyorsanız bu ürünlerin birbirinden farklı boyutları da bulunmaktadır. Farklı boyutlarda alacağınız bez torbalar sayesinde çevrenizdekilerle birlikte istediğiniz kombini tamamlayabilirsiniz. Böyle kişisel çevreci bir yaklaşımı kitlesel bilinçli bir harekete dönüştürme fırsatını da yakalayabilirsiniz.

Vakit Kaybetmeyin

35 yılı aşkın sektörel tecrübesiyle iki yüzden fazla ajans ve dünyaca ünlü markalar ile birlikte çalışmakta olan İşte Çanta kalitesi ve güvencesi sayesinde bu tamamen doğal ve çevre dostu ürünlere sahip olmak istiyorsanız, aşağıda sizlere aktarmış olduğumuz iletişim bilgilerini kullanarak İşte Çanta ile irtibata geçip siparişinizi verebilirsiniz. Telefon numaraları: 0212 643 21 00 – 0 506 136 33 99 Online siparişleriniz için: destek@istecanta.com – info@istecanta.com

 

Günlük yaşantımızda yaptığımız alışverişlerin birçok bölümünde naylon poşetler kullanmaktayız. Hemen hemen her gün marketlere gitmekte ve aldığımız ürünleri naylon poşetler vasıtasıyla taşımaktayız. Yine çeşitli kurum ve firmalardan aldığımız materyalleri bu poşetlerle götürmekteyiz. Ancak unutmamalıyız ki bu poşetler sağlık açısından tehlikelidir ve 2019 yılı içerisinde yasaklanacaktır. Naylon poşetler yerlerini bez torbalara bırakacaklardır. Bez torbalar gerek sağlık açısından gerekse de çevreye olan zararsızlıkları açısından herkes tarafından kullanılır olacaktır. Her şeyde kalite önemli olduğu kadar bez çanta imalatı ve satışında da kalite oldukça önemlidir. İşini kaliteyle yapan ve kaliteli ürün üreten en iddialı firmaların başında firmamız gelmektedir ve kaliteli bez çanta imalatı konusunda oldukça iddialıyız. Firmamızın telefon numarası; 0212 643 21 00, mail adresimiz: destek@istecanta.com.

 

Bez Torba, Baskı Sayesinde Firmanızın Reklamını Yapın

Bez torbalarda emprime baskı, transfer baskı gibi baskı teknikleri kullanılmaktadır. Bu torbaların üzerine firmanızın, kurumunuzun, marketinizin marka işaretlerini basarak çok rahat bir şekilde şirketinizin reklamını yapabilirsiniz. İnsanlar pazarladığınız ürünler ya da kurum ve şirketiniz tarafından verilen hediyeleri evlerine götürürken, şirketiniz ya da kurumunuzun markasını herkes görecektir. Promosyon bez çanta hem çok yaygın bir reklam aracı olarak kullanılacaktır hem de dayanıklılığı sayesinde bu reklamda süreklilik oluşacaktır. Promosyon bez çanta konusunda kaliteyi yakalamış olan firmamızın web sitesinde bez çantasayfasından İstoç’ta bulunan mağazasından dilediğiniz kadar alım yapabilirsiniz. Firmamızın telefon numarası; 0212 643 21 00, mail adresimiz: destek@istecanta.com

Bez Toralar Yüzde 100 Doğal ve Çevre Dostu

Bez torbalar yüzde 100 pamuktan imal edilmekte olup tamamen çevre dostudur. İstenilen tasarımda ve adette baskılı bez çanta hazırlayabilmekte olan firmamızın 800 metrekarelik üretim alanı ve 1 adet satış mağazası bulunmaktadır. Firmamızın referansları arasında; Boğaziçi Üniversitesi, Google, Pimapen, Doritos, Nike, İHH, Sütaş, Mahmood Tea, Lacoste, Hisar Koleji, Mercedes, Sabancı Üniversitesi, Çaykur, Sinpaş, Çaykur, Saat&Saat, Kadem, Kütahya Seramik, Doğa Koleji, İsmek, Kadir Has Üniversitesi, Kalekimya, birçok uluslararası ve ulusal şirket bulunmaktadır. Ham bez çanta fiyatları konusunda oldukça cazip rakamlar sunan firmamızın İstoç ofisinden rahatlıkla siparişlerinizi verebilirsiniz. Ayrıca web sitemizdeki bez çanta sayfasını ziyaret ederek modellerimizi inceleyebilir, ham bez çanta fiyatları ve modellerine göz atarak sipariş verebilirsiniz.

Market torbası Nereden Alınır ?

Kullanıcılar kendi istediği tarzda üretilebilen hediyelik eşyalara yönelmiştir. Bez çanta diğer hediyelik eşyalara göre kişiselleştirilebilir ürün olduğundan tercih edilebilmektedir. Farklı ebat ve renklerde toptan bez alışveriş torbası yaptırabilirsiniz.

Bez alışveriş torbası

Doğal hayata ve insan sağlığına zararlı etkileri olan, geri dönüşemeyen poşet torbayı çöp adı altında toprağa, suya atıyoruzYaşanılabilir bir dünya için naylon poşetler yerine bez çanta kullanma kültürümüz olmalıdır. Doğa dostu, çevreci, geri dönüşümlü olan bez çantalar hammaddelerine göre ya doğal ortamda çözünebilir %100 pamuk malzemeden ya da anti bakteriyel ve geri dönüşümlü malzemeden üretilmektedir. Bez alışveriş torbası baskıları kök ve su bazlı boyalar, sağlığa zararlı etkisi olmayan tekstil boyaları ile yapılmaktadır. Kullanılmadığı halde geri dönüşüme bırakılmayan  bez çantalar, doğaya bırakıldığında doğal işleyişte ayrışıp toprağa karışabilir; böylece organik besin olarak fayda sağlayabilir.  Bez çantayı doğaya armağan ediyoruz; sizlere bez torbaları kullanmanızı tavsiye ediyoruz ve sevdiklerinize değişik modellerini hediye etmenizi öneriyoruz. Bez çantalar önemli tanıtım ürünleridir; firma, ürün, kampanya, etkinlik,  projeleri vb. tanıtımı yapılabilmektedir.

Bez çanta siparişleriniz için işteçanta. com web adresimizde ürünlerimizi inceleyebilir,  0212 643 21 00‘u arayarak ya da destek@istecanta.com’ a mail göndererek ürünlerimiz hakkında destek alabilirsiniz. Bizi Mahmutbey Mahallesi, İstoç 25. Ada, No:78 Bağcılar/İSTANBUL adresimizde ziyaret edebilirsiniz.

Bez Market torbası Fiyatları

Bez çanta ucuz market torbası olarak tercih edilen ürünlerden biridir.Bunun sebebi, bez çantanın diğer hediyelik eşyalara göre daha ekonomik bir alternatif olaraksatılmasıdır. Siparişlerde istenilen miktardaki bez çanta üzerine,  tercih edilen baskı yapılabilmektedir.  

Bez alışveriş torbası Fiyatları

Sipariş sayısına göre fiyatlarımızda indirim yapmaktayız. İhtiyaçlarınıza ve bütçenize özel adetli ya da toptan bez alışveriş torbası fiyatları ve siparişleriniz için işteçanta .com şirket web adresinden ürünlerimizi inceleyebilir; 0212 643 21 00‘u arayarak ya da destek@istecanta.com’ a mail göndererek destek alabilirsiniz. Bizi Mahmutbey Mahallesi, İstoç 25. Ada, No:78 Bağcılar/İSTANBUL adresimizde ziyaret edebilirsiniz. Sizleri bez torbaları kullanmaya ve sevdiklerinize değişik modellerini hediye etmeye davet ediyoruz.