Boyanabilir Kalemlikler

Çocuklar İçin Boyanabilir Bez Kalemlikler

Çocukların el ve göz koordinasyonunun gelişmesi için önemli bir etkinlik olan boyama aktivitesi çok farklı alanlarda ve farklı yüzeylerde gerçekleştirilebilir. Özellikle bir workshop etkinliğinde kullanmak için çocukların dikkatini çekecek ve boyanmak üzere hazır desenlere sahip kalemlikler sayesinde, işletmenizi tanıtabilir, çocukların keyifli zaman geçirmesini sağlayabilirsiniz. Ailelerin de dikkatini çekecek bu etkinlik, işletmeniz için olumlu geri dönüşler de sağlayacaktır.

Boyanabilir Kalemlikler

Çocuklar pek çok bilgiyi, boyarken öğrenirler. İlgilerinizi bir yere çok yüksek derece verdikleri için çizgileri taşırmamaya dikkat ederler.

Eğer sizler de hizmetlerinizi tanıtırken boyanabilir ürünlere ihtiyaç duyuyorsanız:

  • Uçan kalem, minik peri, yetenekli palyaço,
  • Kitap okuyorum, meslekler,
  • Tren, sevimli helikopter,
  • Sonbahar, mutlu güneş,
  • Neşeli sebzeler,
  • Meyveli tatlılar seçenekleri arasından seçim yapabilirsiniz.

Her ürün kendisine özel bir konuyu işlemektedir. Dilerseniz paketler halinde, farklı baskılardan da edinebilirsiniz. Böylece ürünlerinizde çeşitlilik yakalarken, çocuklara da seçme hakkı sağlayabileceksiniz.

Özellikleri

Siyah ince fermuara sahip olan, boyanabilir kalemlikler, genellikle 21x10 cm ölçülerinde üretilmektedir. Astarsız olduğu için, kolayca boyanabilmektedir. Yüzde yüz pamuklu olan kalemlikler, gabardin kumaştan üretilerek, kalitesi ve kullanılabilirliği artırılmıştır. Çoklu siparişlerle, anaokullarında kullanılabilmekte, evlerde etkinlik olarak yapılabilmektedir.

Çevreci Ürün

220 gr kumaş kullanımı sağlanan ürün, çevreci ve uzun yıllar kullanılma kapasitesine sahiptir. İster eşantiyon olarak ister workshop olarak dağıtımını sağlayabileceğiniz kalemlikler, uzun vadede sizlere iyi dönüşler yapılmasını sağlayacaktır. Ayrıca ürünlerin boyanmasını sağlayacak özel tekstil kalemlerini de renkli ve set şeklinde sipariş edebilirsiniz.

Hayvanlar Alemi Desenleri

Hayvanlar alemi baskılı ürünler de çocuklar arasında son derece sevilmektedir. Üzerinde sevdikleri hayvanlara ait baskılar, çocukları hem etkinlik yapmaya ikna edecek hem de keyif almalarını sağlayacaktır.

Hayvanlar alemi için birbirinden farklı:

  • Mutlu tavuklar, minik ördek, anne kuş,
  • Afacan tavşan, akıllı papağan,
  • Tatlı salyangoz, uğur böceği,
  • Prenses kedi, maceracı fil ürünleri arasında seçim yapabilirsiniz.

Son derece kaliteli kumaşlardan üretilen bu kalemlikleri, dilerseniz anaokulu etkinliğinde, dilerseniz kırtasiyenizde satabilirsiniz. Ayrıca çoklu siparişlerde indirim sağlanan kalemlikler, sizlere hem kar hem de tanınırlık getirecektir.

Boyanabilir Bez Kalemlik Kategori Linki : https://istecanta.com/bez-canta/kumas-boyasi-tekstil-kalemi/kalemlik