El Çantası Clutch Modelleri

Genelde sapsız olan ve elde taşınan çantalara clutch çanta denilir. Bu çantalar eski dönemlerde geceleri dışarıya çıkarken kullanılırdı. Ya da çantalar özel davetlerde kullanılan çantalar arasında yer alır. Portföy çanta adı ile anılan el çantası clutch modelleri ünümüzde her alanda kullanılıyor. Günlük hayatın bir parçası olan çanta türleri çeşitlilik göstermeye başladı.

Clutch Çanta Çeşitleri Nelerdir?

Sosyal hayatın her alanında kullanılan clutch çanta modelleri renk ve desenleri ile farklılık gösteriyor. Ayrıca her yıl yenilenen bu çantalar modayı da yakından takip etmenizi sağlıyor.

Cluth çanta modelleri şu şekilde sıralanabilir:

  • Kutu şeklinde clutch çantalar
  • Portföy şeklinde cluth çantalar
  • Zarf şeklinde clutch çantalar
  • Modern clutch çantalar
  • Klasik clutch çantalar

Kullanım alanına bağlı olarak cluth çanta modelleri değişiklik gösterir. Bu modellerden her biri gece ya da gündüz kullanıma uygundur.

Clutch El Çantası Kombinleri

Büyük ve kullanışı zor olan çantalardan hoşlanmayan bayanlar genelde el çantası clutch modellerini tercih eder. Çantalar zarif ve şık görüntüleri ile iyi bir tamamlayıcı olmaktadır. Bu çantalar renkli ve desenli tarzlarıyla genelde bahar ve yaz aylarında kullanılır. Kış aylarında da kullanıma müsait olan çantalar yağmurlu ve karlı havalarda kullanım için tercih edilmez.

Gündüz Kullanım İçin Cluth Çantalar

Gündüz bir davete katılmak isteyenler için zarf formunda hazırlanan el çantası clutch modelle tavsiye edilir. Canlı renklere sahip olan çantalar ile stiliniz daha çok ön plana çıkacaktır. Bu ince çanta dokunuşu ile elbiseleriniz de tamamlanmış olur. Hazırlanan kombin ile clutch size cool bir hava da katacaktır.

Gece Kullanımda Clutch Çantalar

Bu çantalar gece kullanımında daha fazla ön plana çıkar. Klasik bir stile sahip olanlar için siyah ve portföy çantalar daha cazip olacaktır. Koyu renklerde olan kutu formlu çantalar da aynı şekilde tamamlayıcı olabilir. Bunların yanı sıra gece dışarı çıkacağınız zaman pırıltılı modeller de size tamamlayıcı olabilir. Mat renklerde bir çanta ile de ayakkabı ve elbise seçenekleriniz fazla sayıya ulaşarak size kolaylık sağlayacak hale gelir.

İşte Çanta Clutch Modelleri

Tüm el çantası ve clutch modellerimize https://istecanta.com/bez-canta/clutch-el-cantasi-ve-bez-kalemlik adresinden ulaşabilirsiniz.