Tüm yükünüzü alacak olan katlanır bez çantalar, istecanta.com’un ayrıcalıklı dünyasında hayat buluyor. Bu çantalarda web sitemizdeki diğer tüm ürünler gibi yüzde yüz doğal ve sağlıklıdır.  Alışverişlerinizde size çok yardımcı olacak bu ürünler, sağlam kumaşı sayesinde ağır kilolara bile rahatça dayanabilir. Zengin renk seçenekleri arasından sizi yansıtanları seçerek, gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Yasal prosedürlere uygun ve kalite standartlarında üretilen katlanır bez çanta, poşet kullanımının azalmasıyla yerini almaya başlamıştır. İlerleyen günlerde yasaklanacağını da düşünürsek, şimdiden birkaç tane almakta fayda var.   

Çevreci ürünlerimizi çocuğunuza da aşılamak için erken yaşta geri dönüştürülebilir çantaları kullanabilirsiniz. Ürünlerimiz sadece çevreci değil aynı zamanda yanınızda taşırken abartı olmayacak, şık ürünlerdir.  Normal çantadan hiçbir fark gözetmeden tasarımı yapılarak satışa sunulmaktadır. Gündelik hayatın yükünü azaltmak için birebir olan katlanır bez çantalar, geniş hacmiyle hem kadınların hem erkeklerin ilgi odağı haline gelmiştir. Siz de yeni modellerimiz için İnstagram ve Facebook adresimizden en çarpıcı ve işlevsel ürünleri takip edebilirsiniz.

Katlanır Bez Çanta Modelleri

Siyah, beyaz, kırmızı, yeşil ve daha birçok renk ile dikkatleri çeken katlanır bez çantalar, taşırken yanınızda sırıtmayacaktır. Şık olarak tasarlanarak, kıyafetlerinizle bile uyum içinde hareket eder. Katlanabilir olması ise elinizde veya cebinizde rahatça taşıyabileceğiniz anlamına geliyor. Sizi yükten kurtardığı gibi kendide yük olmaktan çıkıyor. Katlanır bez çantanın pamuklu yapısını elinize aldığınız anda zararlı bileşenler olmadığını hissedebileceksiniz. Pamuk ayrıca, gıda ürünlerine de zarar vermeyecek şekilde korumaktadır. Hava alan yapısıyla gıdaların kokmasını önleyerek, taze kalmasını sağlar. Reklam kampanyalarında da etkili şekilde görev gören katlanır bez çanta, markanızı ileriye taşımakta oldukça başarılıdır. Marka logosu, sloganı veya verdiğiniz hizmetle alakalı bir görsel bastırarak, elden ele dolaşmasını izleyebilirsiniz. Bu sayede arkanıza yaslanarak, müşterilerinizin gelmesini bekleyebilirsiniz. Pürüzsüz kumaşı ise basım yapılan görselde kalite kaybı yaşanmadan uygulanmasını sağlıyor. Katlanır bez çantaalırken sadece bir çanta değil, birçok işlevi olan bir araç almış olacaksınız. Daha detaylı bilgi için 0212 659 72 77 numarasından hemen bizi arayın!

Katlanır Bez Çanta Fiyatları

Her kesime hitap eden doğa dostu katlanır bez çantalar, fiyatları ile her cebe uygun hale geliyor. 30 sefer poşete vereceğiniz para ile bir adet bez çanta alarak, uzun yıllar boyunca kullanabilirsiniz. Bu sayede hem çevre kirliliğini azaltabilir hem de ürünleriniz için sağlıklı bir çanta almış olursunuz. Anti bakteriyel hammaddesi ürünün en önemli özelliklerindendir. Alacağınız ürünleri çeşitlendirmek ise size kalmış. Katlanır bez çantaları ister boyama ister nakış yapabilirsiniz. Tüm ürünler çocuğunuza, eşinize, arkadaşlarınıza da hediye alınabilecek ürünlerin başında geliyor. Ne iş yapıyorsanız yapın katlanır bez çantalar, size değer ve prestij katacaktır. İleri teknoloji kaliteli ürünlerimiz için Mahmutbey Mahallesi, İstoç 25. Ada, No:78, Bağcılar, İstanbul adresini ziyaret edebilirsiniz.