Makyaj Çantası Çeşitleri

Makyaj Çantası Dünyası

Son zamanların en gözde çeşitlerinden olan Makyaj Çantası kadınların kullanışlı olmasından dolayı çok tercih ettikleri bir üründür. Makyaj Çantası anlamına gelen modada oldukça yeri olan bu modelin elde kolayca kavranabilmesi bir artıdır. Çeşit olarak sapsız olabileceği gibi çok küçük sapları olan modelleri vardır.

Daha çok gece dışarı çıkarken kullanılan bu modellerin firmamız olarak bez halini üretebiliyoruz. Kanvas kumaştan ürettiğimiz bu model çantalar alanların şıklığına şıklık katacaktır.

Makyaj Çantası Markaları Ve Fiyatları

Günümüzde naylon poşetlerin çevreye verdiği zararlardan dolayı kısıtlanması, bez çantalara olan talebi artırmıştır. Artan talepler üzerine bez çanta modellerinden Makyaj Çantası modelleri müşteriler için farklı seçenek olmuştur. İstenilen ebatta ve ölçüde siparişi alınan çantalar promosyon ürünü olarak verilebileceği gibi kişiye özel hediyeleşme için de uygun bir seçenektir.

Bez çanta modellerinin içinde sayılan Makyaj Çantası başka markalar ve firmalar tarafından farklı çeşit kumaş türünde piyasaya sürülse de biz firma olarak kanvas kumaştan üretimini yapıyoruz. %100 doğal %100 organik üretim sağlıyoruz. Tüm bu modellerimizi incelemek için

destek@istecanta.com adresimize bekleriz.

Adreslerimiz şu şekildedir Merkez adresimiz Mahmutbey mahallesi 2445. Sokak 25 ada no:78 İstoç Bağcılar İstanbul fabrika madresimiz ise Mutsan sanayi sitesi M4 Blok No:27 İkitelli/ İSTANBUL

Makyaj Çantası Satın Al 

Müşteriler tarafından bu çanta modelinin daha çok gece kullanılıyor olması alışkanlık haline gelse de bu model bez çanta olarak pamuk kumaştan üretildiği için günlük Makyaj Çantası olarak da günlük yaşamda rahatlıkla kullanılabilir.

Firma olarak 60’dan fazla modele sahibiz ve baskısız ham bez çanta siparişlerinde aynı gün kargo verebiliyoruz. Baskı çeşitlerini emprime, ofset, baskes gibi baskı çeşitleri kullanabiliyoruz. Ve bu Makyaj Çantası için de üzerine istenilen isim ya da fotoğraf basımı yapabiliyoruz. Kolaylıkla sipariş vereceğiniz bu modeller online internet üzerinden alabilirsiniz.

Makyaj Çantası Online Alışveriş

Bez çantalar üzerine boyama rahtlıkla yapılabilir. Alışverişlerinizde boyamaya uygun çanta modellerimizi tercih edebilirsiniz. Çanta modellerine destek@istecanta.com internet adresinden erişebilir Makyaj Çantası online alışveriş yapabilirsiniz. 

Kanvas kumaş türü kullanılan çantaların sırt, Clutch, portföy, büzgülü market için kullanılan gibi değişik çeşitlere sahiptir. Tüm bu konularda bilgilendirilmek için adreslerimizi vermek isteriz.

Makyaj Çantası Çeşitleri : https://istecanta.com/bez-canta/clutch-el-cantasi-ve-bez-kalemlik 

Merkez adresimiz Mahmutbey mahallesi 2445. Sokak 25 ada no:78 İstoç Bağcılar İstanbul

Fabrika adresimiz ise Mutsan sanayi sitesi M4 Blok No:27 İkitelli/ İSTANBUL

Bez çantalar Avrupa da çok yaygın kullanılmaktadır. Ülkemizde de yaygın kullanımı başlamıştır. Özellikle 2019 yılının naylon poşetlerin kullanımına getirdiği kısıtlama sonucu bu bez çanta modellerinde çeşitlerin artmasına sebep olmuştur. Yani her çeşit için farklı bir kullanım alanı tasarlanmıştır. Uzun ömürlü ve dayanıklı olması kullanıldıktan sonra çöpe atılmaması gerçekten bir artıdır.