Promosyon ürünler müşterileri uzun soluklu olarak hatırlatıcı olması ve etkili olması için bazı önemli faktörler vardır. Bu faktörler başlıca hedef kitlenin doğru seçimi , promosyon ürün dizaynı, kalitesi ve günlük kullanıma uygun araçlardan olmasına dikkat edilmelidir. Başlıca 4 temel faktör promosyon ürünlerin kararını vermede kullanılabilir parametrelerdir. Reklam ve pazarlama için ayrılan bütçenin doğru kullanımı bu temek faktörlerin doğru analiz yapılması ile gerçekleşebilir.

Promosyon Ürün Hedef Kitlesinin Doğru Seçimi:

Ürünleriniz veya hizmetlerinizin hitap ettiği müşteri kitlesini kaç kişi olduğu ve bu müşterilere dağıtılacak promosyon ürün miktarının belirlenmesi gerekmektedir. Örneğin; Sözleşmeli müşteriniz ve potansiye müşteriniz 2000 müşteri iken bu miktarın altında ya da çok üstünde sipariş verilmemesi gerekmektedir. Hedef kitleniz bayan ise seçilen promosyon ürünün de bayanlara hitap etmesi gerekmektedir. Bulunduğunuz sektöre göre müşterilerin sesine ve taleplerine kulak vermek gerekir. Bu size bu süreçte zaman ve paradan tasarruf etmenize yardımcı olur.

Faydalı kalemler:

Müşterilerinize günlük yaşamda kullanabileceği bir ürün olması çok önemli bir etkendir. Seçilen ürün ayrıca sık sık kullanacağı bir ürün olması mantıklı. Örneğin promosyon ürün müşteriye özgün ve müşteri adına yapılması durumunda daha fazla müşteriye ulaşma şansı yüksektir. Kendinizi müşterinin yerine koyarak size verilen hangi promosyon ürünü kullanmak isterdiniz sorusuna cevap arayarak ilerleyebilirsiniz.

Kalite:

Promosyon ürünün kalitesiz olması durumunda müşteri üzerinde bıraktığı algı daha negatif olacaktır. Bu nedenle direk müşteri tarafından çöpe atacağı bir ürün seçilmemesi gerekmemektedir. Bu ürünlere harcanacak zaman enerji kaybıdır. Promosyon ürünleri satın alırken, aynı zamanda bu öğelerİN kalıcı bir izlenim bırakmasını sağlamanız gerekmektedir. Eğer kalitesiz verirseniz, müşterilerin etkilenme olmayacaktır.

Tasarım:

Seçilen ürünün işinizi temsil edecek tasarım ve ilgili çekici olmasına dikkat edilmesi gerekmektedir. Müşteriler iyi bir tasarıma sahip bir promosyon ürün kullanmak isterler.

Promosyon Ürün neden kullanılmalıdır?

Promosyon ürünleri kullanımı ve dağıtımı, şirketinizin verdiği hizmet ve ticari ürünün tanıtımı ve pazarlaması için en etkin yollardan biridir.

Promosyon ürünün kullanmanın başlıca nedenleri aşağıdaki gibidir?

• Reklam

Promosyon ürün kullanımın temel amacı, potansiyel müşterilere kendi adınızı duyurmak ve geri kazanım sağlamak istenmektedir. Promosyon ürün olarak kalem, kağıt, takvim ya da kanvas çanta gibi birçok promosyon ürün kullanarak eriştiğiniz insan sayısını arttırabilirsiniz. Bu ürünleriniz ile fuar,üniversite etkinlikleri, sağlık örgütlerinin , işçi günleri gibi sektörünüzü ilgilendiren etkinlerde promosyon ürün kullanmak size büyük reklam potansiyeli sunacaktır.

Promosyon Bez Çanta için Tıkla Promosyon Ürün

• Sosyal İlişkilerin geliştirilmesi, Toplumsal Fayda

Promosyon ürünleri insanların toplu olarak yaptığı organizasyonlarda kullanmaktayız. Bu da bize bizim ürün ve ya hizmetin sosyal yada toplumsal yaşantının bir parçası olduğu izlenimi katmaktadır. Kullanılan promosyonun özelliklerine göre hayatın her anında insan ile olan bağını korumamızı sağlar. Kendi markanızın sevilen markalar grubuna dahil olmasını kolaylaştıracaktır. Bu da sizi potansiyel müşteriler tarafından tercih edilmenizi sağlayacaktır. Örneğin ; Greenpeace ile yapılacak bir çalışma doğrultusunda poşet kullanımı yerine doğal ham bez çanta kullanımı destekleyen organizasyonda promosyon baskılı ham bez çanta dağıtmanız sizi toplumun bir parçası olduğunuzu ve ilkeli bir duruşunuza katkı sağlayacaktır.

• Bağlılık

Promosyon ürünler müşterilerinizi ödüllendirmek ve etkinizi hissettirmek için en iyi yollardan biridir. Müşterinizi ile yaptığınız anlaşmalar ya da hedefler doğrultusundan, hedeflerin aşılması ya da hedeflerin tutturulması durumunda müşterilerinize promosyon ürün vererek bağlılığınızı arttırabilir. Onların başarısını takdir yöntemi olarak kullanabilirsiniz.

• Potansiyel müşteri sayısını arttırmak

Bir organizasyonda stand kurulması zaman ve maliyet açısından şirkete yük olmaktadır. Bazı promosyon ürünlerin kullanımı ile standa gelen müşteriden çok daha fazla müşteriye erişme imkanı sağlamaktadır. Müşterilere ürün ve hizmetleri hakkında daha fazla bilgi verilmesi mümkün olacaktır.

Promosyon Bez Çanta Çözümleri

Çantalar, şık görünmek isteyenler için önemli bir aksesuar niteliğindedir. Bunun için de çanta üreticileri, insanların ihtiyaçları doğrultusunda farklı modelleri piyasaya sürmektedirler. Böylelikle insanlar kendilerini yansıtan çantayı kolaylıkla bulabilme imkanına sahip olabilmektedir. Kimisi çanta alımında kullanım kolaylığına dikkat ederken, kimisi de şık ve özgün duruşuna önem vermektedir. Son dönemde bu kategorilere bir yenisi daha eklenmiş oldu. Bu kategoriyi ise reklam yapmak isteyen firmaların tercihleri damga vurdu. Çünkü firmalar, ürünlerini tanıtmak için çantaları bir aracı olarak kullanmaktadır. Siz de tanıtım amaçlı promosyon bez çanta siparişi vermek isterseniz logo veya diğer tasarımlarınızı destek@istecanta.com mail adresine gönderebilir, detaylı bilgi alabilirsiniz.

Çanta üzerine markalarının, projelerinin, çalışmalarının baskısını yapan firmaların ilgisini en çok da bez model çantalar çekmiştir. Promosyon bez çanta tabirinin de oluşmasına katkı sağlayan bu tercih, etkili ve akıllıca bir pazarlama yöntemi olarak görülmektedir. Markalar, hitap ettikleri kitlelere ulaşım aracı olarak promosyon bez çanta modellerini tercih etmektedir. Çünkü erişimi kolay ve kullanım alanı geniş olan promosyon bez çanta, günlük hayatta çokça kullanılmaktadır. İnsanlar, pazara giderken, okula giderken, alışveriş yaparken, toplantıya giderken bu bez çantaları tercih etmektedir. Durum böyle olunca, firmaların ürün tanıtımı için de bez çantalara başvurmasından daha doğal bir şey olmamaktadır.

Reklam Amaçlı Bez Çanta

Bez çanta aracılığıyla girilmek istenen her mecraya kolayca ulaşım sağlanmakta. İnsanların yanında taşıdıkları bez çanta, diğer insanların da ilgisini çekmekte ve üzerinde basılı olan yazılar dikkatlice okunmaktadır. Gerek uluslararası gerekse yerel markalar da bu durumun farkına vararak, bir pazarlama aracı olarak promosyon bez çanta kullanmaktadırlar. İnsanların hayatını kolaylaştırdığı gibi firmaların da tanıtımına böylelikle çok önemli bir katkı sağlanmaktadır. Promosyon bez çantaları cazip kılan bir diğer özellik olarak da geri dönüşebilir bir maddeden yapılmış olmasıdır. Siz de firmanızın tanıtımını yapmak için promosyon bez çanta siparişi vermek isterseniz bize 0212 643 21 00 numaralı telefondan veya destek@istecanta.com mail adresinden ulaşabilirsiniz. Satış temsilcilerimiz size yardımcı olacaktır.