Amerikan Bezi Nedir?

Amerikan Kumaşı Nedir?

Amerikan bezi günümüzde, geri dönüştürülebilir ve çevreci bir yaklaşımla üretilen bez çantaların ham maddesi olarak bilinir. Son derece sağlıklı olan Amerikan kumaşı ürünleri, yüzde yüz pamuktan elde edilen iplikle üretilmektedir. Böylece yıkandığında kolayca temizlenebilir, tekrar tekrar uzun süreler boyunca, yıpranmadan kullanılabilir. Dilenen boyutta üretilebilen çantalar için son derece idealdir.

Amerikan Bezinin Tercih Edilme Nedenleri

Amerikan kumaşının bez çantaların üretiminde tercih edilmektedir. Naylon poşetler yerine kullanılmaya başlanan alışveriş torbalarının, Amerikan kumaşlarından üretilmesinin sebepleri arasında:

  • Çok dayanıklı olması,
  • Ağır yükleri taşıyabilmesi,
  • Nefes alan bir kumaş olması bulunmaktadır.

Yiyecek ve içecek alışverişi yaptıktan sonra naylon poşetler kullanmak istemeyen insanların tercihi olan Amerikan bezleri, birçok ebatta üretilerek çanta haline getirilmektedir. Ayrıca evlerimizde kullandığımız mobilyalarımızın astar kısmında da kullanılmaktadır.

Dayanıklılığı

Dayanıklılığıyla bilinen bez çantaları, işletmeniz için üretimini sağlayabilirsiniz. Kaliteli ve uygun fiyatlı olarak sipariş verebileceğiniz Amerikan bezi çantalar, sürekli olarak müşterilerinizin yanında bulunacaktır. Son derece hafif olduğu için alışveriş poşetleri yerine rahatlıkla tercih edilecektir. Özellikle poşetlerde meydana gelen yırtılmaların bezlerde ortaya çıkmaması, onları çok daha çevreci yapmaktadır.

Rengi ve Baskıları

Genellikle beyaza yakın krem rengi bulunan Amerikan kumaşı, dilenen desenleri de işleyebilme ve basabilme imkanı tanımaktadır. İşletmelerinizin logosunu, ortak bir etkinliğin afişlerini de çantalar üzerinde dağıtabilirsiniz. Hem çevreci yaklaşımınız insanlar tarafından dikkat çekecek, hem de her zaman onların aklında olabileceksiniz. Günümüzde tercih edilme alanları arasında fuarlar da bulunmaktadır.

Tanıtım Yapma İmkanı

Fuarlarda her işletme kendi özel hizmetlerini tanıtmak için yarışır. Her sektörün kendisine özel fuar dönemleri mevcuttur. Bu dönemlerden önce, kendi işletmenizi tanıtmak ve daha çok müşteri çekmek için bez çantaların üretimini sağlayabilirsiniz. Çevre dostu olan bu ürünler, promosyon olarak dağıtılabilir, otellerde kullanılabilir, plajlarda kullanılmak üzere de tasarlanabilir özelliklere sahiptir.

Fiyatlar

Bez çantalar, baskısız şekilde, desensiz ve düz olarak da üretilebilmektedir. Sadece promosyon olarak dağıtmak istediğiniz bez torbaların üzerine kendi işletmenizin logosunu bastırmak istediğinizde fiyatlarda değişlik olabilmektedir. Özellikle kaç adet bastıracağınız da fiyatlarını doğrudan etkileyen bir durumdur.