İstanbul Toptan Bez Çanta İmalatı

Son dönem aksesuar modasında bez çanta tercihleri oldukça artmıştır. Bez çantanın hem doğal olması hem de doğaya dost olması insanların bez çantaya olan eğilimlerini daha da arttırmaktadır. Bu eğilim sayesinde firmamızın toptan bez çanta talepleri gün geçtikçe daha da artmaktadır.  

Naylon Poşet mi Bez Çanta mı?

Alışveriş işlemlerinde yaygın bir şekilde naylon poşet kullanılmakla birlikte son dönemlerde gerek çanta olarak gerekse alışveriş torbası olarak bez çanta kullanımı da yayılmaya başlamıştır. Naylon poşetler doğada kaybolmamaktadır bu nedenle de hem kullanım ömrü az olan hem de doğada kaybolmadığı için doğaya büyük zararlar veren naylon poşet kullanımı doğa ve canlı sağlığı için oldukça büyük tehlike arz etmektedir. Bez çantalar ise hem doğaya hem de canlı sağlığına dosttur. Eğer doğa dostu bez çanta siparişi vermek istiyorsanız bize 0212 643 21 00 numaralarımızdan ya da destek@istecanta.com iletişim adreslerinden mail atarak ulaşabilir ve siparişlerinizi verebilirsiniz. Ya da web sitemizden istediğiniz ürünleri sepetinize eklediğinizde, istediğiniz bez çanta satın al butonuna tıkladıktan sonra kapınıza kadar gelir.

Bez Çanta Ürünlerimizin Muhteşem Özellikleri

Fabrikamızda üretilen baskısız bez çanta ürünlerimiz öncelikle %100 doğal ve %100 pamuk ürün olmakla birlikte aynı zamanda ürünlerimiz boyamaya uygun olduğundan dolayı kalıcı boya ile süsleme işlemleri yapılırken aynı zamanda ürünlerimiz promosyon amaçlı da market ve mağazalarda kullanılabilmektedir. Fabrika üretimlerimizde toptan bez çanta modellerimiz oldukça çeşit olup 60 üzerinde farklı model üretimi yapılmaktadır. Bez kol çanta modellerimiz 35x40 cm ölçülerinde üretilirken aynı zamanda firmamız büzgülü sırt çantası ve clutch çanta modelleri üretimi de yapmaktadır. Firmamız bez çanta siparişlerinde isteğe özel transfer, emprime, baskes ve ofset gibi baskı türlerinin yapılabildiği gibi baskısız çantaları da talep doğrultusunda üretirken aynı zamanda baskısız bez çanta siparişi veren müşterilerimize aynı gün kargo imkânı sunulmaktadır. Firmamızın tüm toptan bez çanta ürünlerini İstoç mağazamızda inceleme imkânınız bulunmaktadır. 

Toptan Bez Çanta Satın Al

Toptan bez çanta ürünlerimizden standart ya da özel sipariş vermek için destek@istecanta.com mail adreslerimizden ya da 0212 643 21 00 – 0506 136 33 99 numaralardan bize ulaşarak ürünler hakkında ayrıntılı bilgi alıp siparişlerinizi verebilirsiniz. Dilerseniz baskısız bez çanta satın al işlemi yapmak için web sitemizdeki ürünlere göz atabilir, sipariş verebilirsiniz.