Baskılı bez çanta kullanımı gün geçtikçe artmaktadır. Promosyon ürünü gibi birçok amaçla kullanılan baskılı bez çanta modelleri artık trend hale gelmektedir. Avrupa’da uzun zamandır sürekli olarak kullanılan baskılı bez çanta, Türkiye piyasasındaki sektörünü de hızla büyütmektedir. Bunun yanında günlük hayatımız için de birçok kolaylık sağlamaktadır. Bez çanta üzerine istenilen tasarım baskı olarak uygulanabilmektedir. Baskılı bez çanta siparişi vermek için bize 0212 643 21 00 numaralı telefondan veya destek@istecanta.commail adresinden ulaşabilirsiniz.

Bez Çanta Baskı Türleri

Bez çanta üzerine farklı türlerde baskı yapılabilmektedir. Beş yüz adet ve üzerindeki siparişlerinizde emprime baskı, beş yüz adet altındaki ham renk ve beyaz renkli çanta siparişlerinizde transfer baskı, siyah renkli çanta siparişlerinizde folyo baskı uygulanmaktadır. Bunlar arasında en çok tercih edileni transfer baskı tekniğidir.

 

Bez Çanta Transfer Baskı Tekniği

Transfer baskı tekniği ile istediğiniz baskı, bez çanta üzerine uygulanabilmektedir. Transfer baskılı bez çanta on beş yıkmaya dayanıklıdır. Transfer baskı tekniğinde renk sınırlaması yoktur. Fotoğraf ve diğer benzer tasarımlar da transfer baskı tekniği sayesinde bez çanta üzerine uygulanabilmektedir. Transfer baskılı bez çanta siparişi vermek isterseniz tasarımlarınızı destek@istecanta.commail adresine iletebilirsiniz.

Transfer Baskılı Toptan Ham Bez Çanta

Otuz beş yıllık tecrübesi ve seksenden fazla bez çanta modeli ile hizmet veren firmamız toptan transfer baskılı ham bez çanta üretimi yapmaktadır. Ham bez çanta kırk altı tel 140gr/m kumaşa sahiptir. %100 pamuk olduğundan çevre dostudur, bu sebepten transfer baskıya uygundur. Transfer baskılı toptan ham bez çanta siparişleriniz için bize 0212 643 21 00 numaralı telefondan ve destek@istecanta.com mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Transfer Baskı Nasıl Yapılır?

Transfer baskılı bez çanta satın almak istiyorsunuz fakat aklınıza “Transfer baskı nasıl yapılır?” sorusu takıldı ise doğru adrestesiniz. Transfer baskı işlemi birkaç adımdan oluşur. İlk önce tasarım ters çevrilerek transfer baskı kağıdına çıktı alınır. Daha sonra yüksek ısı ve basınç uygulayan baskı makinesinin ayarları yapılır. Sonraki adımda bez çanta makinenin baskı alanına yerleştilir. Transfer baskı kağıdı bez çanta üzerine ters şekilde konulur ve baskı uygulanır. Transfer baskı kağıdı bez çanta üzerinden sökülür ve transfer baskılı bez çanta hazırlanmış olur. Transfer baskılı bez çanta baskı aşamasını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

Siz de transfer baskılı bez çanta siparişi vermek isterseniz aşağıda yer alan iletişim kanalları üzerinden bize ulaşabilirsiniz. Baskısız siparişleriniz için web sitemizdeki ürünlere göz atabilirsiniz.  

İletişim Bilgilerimiz

Bize aşağıdaki iletişim araçlarından ulaşabilir, sipariş verebilir, bilgi alabilir, görüş ve öneride bulunabilirsiniz. Mahmutbey Mahallesi, İstoç 25. Ada, No:78, Bağcılar/İstanbul Telefon: 0212 643 2100 E-Posta: destek@istecanta.com Facebook: facebook.com/istecantacom Instagram: instagram.com/istecanta