×

Aylık Arşivler: Ağustos 2019

  1. Bez Çanta Nasıl Boyanır?

    Bez Çanta Nasıl Boyanır?

    Bez çanta nasıl boyanır sorusu evde bir şeyler üretmek isteyen kadınların ya da çocukları ile çeşitli etkinlikler yaparak vakit geçirmek isteyen ebeveynlerin sorduğu temel sorulardan bir tanesidir. Boyama özellikle bez çanta gibi ürünlerde oldukça keyifli ve yaratıcı zaman geçirilmesini sağlar. Anne ve babaların çocuklarının psiko-motor becerilerini geliştirmek için kullanabildikleri bu işlem ev hanımlarının geçim ve eğlence kaynağı da olabilir. Bu anlamda bez çanta nasıl boyanır sorusuna cevaben en çok tercih edilen yöntemleri şu şekilde sıralamak mümkündür.

    BOYAMA YAPMANIN ÇOCUKLAR İÇİN FAYDALARI

    Boyama, çocuklar için vazgeçilmez temel bir aktivite olarak karşımıza çıkmaktadır. Boyama yapmanın çocuklar için faydası saymakla bitmez. Boyama yapmak,  çocukların hayal gücünü geliştirmesini, sağ ve sol beynin birlikte çalışmasını, odaklanma becerilerini ve el becerilerini geliştirir. 

    Daha fazla »
  2. Baskılı Bez Çanta Promosyon

    Baskılı Bez Çanta Promosyon

    Baskılı bez çanta, marka tanıtımı ve promosyon faaliyetleri için popüler bir seçimdir. Hem müşterilerinize hem de potansiyel müşterilere markanızın mesajını taşıyabilirsiniz. Aynı zamanda, çevre dostu oldukları için, müşterilerinizin takdirini kazanabilirsiniz.

    Baskılı bez çanta promosyonu için uygun tasarımlar, markanızın adını, logosunu veya herhangi bir mesajı içerebilir. Tasarım seçenekleri sınırsızdır ve çantanın her iki yüzüne de baskı yapılabilir. Bu nedenle, müşterilerinizin fark edebileceği bir tasarım seçmek önemlidir.

    Baskılı bez çantaların popüler olduğu promosyon faaliyetleri şunları içerebilir:

    1. Etkinlikler: Markanızın etkinliklerde tanıtımı için baskılı bez çantalar dağıtabilirsiniz. Konferanslar, fuarlar ve festival gibi etkinlikler, markanızın daha fazla görünürlüğü için mükemmel bir fırsattır.
    2. Yeni Müşteri Kazanımı: Baskılı bez çantaları, yeni müşterileriniz için bir hediye olarak kullanabilirsiniz. Bu, müşteriler
    Daha fazla »
  3. Bez Çanta Nedir?

    Bez Çanta Nedir?

    Bez Çanta Nedir?Nereden Alınır?

    Bez çanta, adından da anlaşıldığı gibi bez kumaştan üretilen çantaları ifade etmektedir. Günümüzde tüketimin hızla arttığı ve doğanın yapısının aynı hızla bozulduğu göz önüne alındığında bez çantaların önemini ve değerini kavrayabilmek mümkündür. Günümüzde insanlar çılgınca alışveriş yaparak tüketimi en üst seviyeye çıkartıyorlar. Tüketimin artması ise çöplerin de artmasına neden oluyor. Söz konusu çöplerin içerisinde ise milyonlarca naylona ve poşete rastlayabilmek mümkün. Ancak bez çantalar ile bu çöplerin, naylonların ve poşetlerin önüne geçebilmek mümkündür. Üstelik bez çantalar yalnızca çevreyi koruma amacı ile kullanılmamaktadır. Oldukça şık bir görüntüye de sahip olan bez çantaları kullanarak farklı bir tarz elde edebilmekte mümkündür.

    Neden Bez Çanta Kullanmalıyız?

    Ülkemizde ve dünyada yaygın bir şekilde naylon çantalar ve poşetler kullanılıyor. Ancak bu naylon çanta ve poşetlerin insan vücuduna temas etmesi

    Daha fazla »
Tüm Görsel ve Marka Hakları Saklıdır, İzinsiz kullanım durumunda yasal haklarımızı korumak içim işlem yapılmaktadır.