×

Alışveriş Çantası

  1. Hayatınızı Kolaylaştıracak 3 Laptop Çantası Türü

    Hayatınızı Kolaylaştıracak 3 Laptop Çantası Türü

    Teknolojinin gelişmesi ile her işimizi online platformlardan halletmeye başladık. İş görüşmeleri, toplantılar, eğitimler, dersler hepsi artık online olarak sürdürülebilmektedir. Tabi online hayata ayak uydurmak laptop, telefon ya da bilgisayar sahibi olmakla mümkündür. Bu süreçte laptop kullanmak diğer teknolojik aletler kullanmaya kıyasla daha verimlidir. Çünkü, laptop her yere taşınabilir özelliktedir ve telefon gibi boyutları küçük değildir. Bu nedenle laptop hemen hemen herkesin sahip olduğu teknolojik bir alettir. Tabi ki laptopu taşırken sizleri rahat ettirecek laptop çantası olmazsa olmazdır. Hayatınızı kolaylaştıracak, sizlere konfor sağlayacak 3 laptop çantasını sizler için derledik. İşte hayatınızı kolaylaştıracak 3 laptop çanta türü!

    1- Laptop Çantası Bölmeli Sırt Çantası

    1- Laptop Çantası Bölmeli Sırt Çantası

    Daha fazla »
  2. Siyah El Çantası

    Ülkemizde çevre dostu olması bakımından artık genellikle bez çantalar kullanılıyor. Yıkanarak kolay bir şekilde temizlenebilen bu ürünler, kullanıcısına da kolay bir kullanım sağlıyor. Kokusuz olan bez çantalar, içerisinde taşınılacak olan ürünlere göre de kategorilendirilebiliyor.

    Beyaz bez çantalar yaz aylarında daha çok tercih edilirken, siyah el çantası ise hem kış aylarında hem de içinde ne olduğunun anlaşılması istenmeyen ürünlerin taşınması için rahatlıkla kullanılabiliyor. Bez çantalar uygun fiyatlı olması bakımından da tercih edilirken, üzerine farklı resim teknikleri ve boyamalar da yapılabiliyor. Bu sayede çantalar giyim ve kuşamla da uyum sağlayabiliyor.

    Beyaz El Çantası

    Farklı ve tarz modellerle de tasarlanabilen bez çantaların rengarenk seçeneklere sahip olması özel bir şıklık sağlıyor. Satın aldığınız tüm ürünleri bu çantalarda taşıyabileceğini

    Daha fazla »
  3. Körüklü Çanta Ne Demek?

    Körüklü Çanta Ne Demek?

    Körük sözlük anlamı olarak bir cismin üstü üste katlanmış hali olarak tanımlanır. Örnek vermek gerekirse, Uzun otobüslerin birbirini bağlayan kısımlarındaki katlanabilir akordeona benzeyen yerlerdir. 

    Çantalarda Körük Ne Demektir?

    Aşağıda göreceğiniz görselden de anlayacağınız gibi, körük çantanın genişliği için kullanılır. Körüksüz çantalar, 2 parça ya da tek parça halinde düz bez çantalardır. Körük ise, taşıma hacmini genişletmek için ön ve arka parçayı birbirine bağlayan, çantaya genişlik katmak için kullanılan bölümdür. Bu bölüm isteğinize göre ayrı bir biçimde ya da tek parça halinde dikimi yapılabilir.

    Aynı zamanda seyahat bavullarında da bulunan; içine daha fazla eşya  sığdırmak amacıyla fermuar ile gizlenmiş bu bölümleri açtığınızda, bavulunuzun daha fazla eşya aldığını görebilirsiniz. Bu da bavullarda bulunan körük sistemidir. 

    Bez çanta ya da Tela çantalarda bulunan körüğü aşağıdaki örnek ile açıklayalım;

    Görselde gördüğünüz çanta 48X41X1

    Daha fazla »
  4. Bez Çanta Fiyatları

    Bez çanta fiyatları ne kadar sorusuna verilecek cevap satın alınmak istenen bez çantanın kalitesine bağlı olarak değişir. Bu anlamda 2 TL değerinde bir bez çanta bulmak da mümkünken 250 TL değerinde bir bez çanta satın almak da mümkündür. Burada karar verilmesi gereken şey bez çanta için ne kadarlık bir bütçenin ayrılabileceğidir. Siz de bez çanta şıklığını hissetmek istiyorsanız bütçenizi buna göre şekillendirebilirsiniz.

    Daha fazla »
  5. İstanbul Toptan Bez Çanta İmalatı

    İstanbul Toptan Bez Çanta İmalatı

    Son dönem aksesuar modasında bez çanta tercihleri oldukça artmıştır. Bez çantanın hem doğal olması hem de doğaya dost olması insanların bez çantaya olan eğilimlerini daha da arttırmaktadır. Bu eğilim sayesinde firmamızın toptan bez çanta talepleri gün geçtikçe daha da artmaktadır.  

    Naylon Poşet mi Bez Çanta mı?

    Alışveriş işlemlerinde yaygın bir şekilde naylon poşet kullanılmakla birlikte son dönemlerde gerek çanta olarak gerekse alışveriş torbası olarak bez çanta kullanımı da yayılmaya başlamıştır. Naylon poşetler doğada kaybolmamaktadır bu nedenle de hem kullanım ömrü az olan hem de doğada kaybolmadığı için doğaya büyük zararlar veren naylon poşet kullanımı doğa ve canlı sağlığı için oldukça büyük tehlike arz etmektedir. Bez çantalar ise hem doğaya hem de canlı sağlığına dosttur. Eğer doğa dostu bez çanta siparişi vermek istiyorsanız bize 0212 643 21 00 numaralarımızdan ya da destek@istecanta.com iletişim adreslerinden

    Daha fazla »
  6. Bez Torba Market Çantası İmalatı

     

    Bez Torba Market Çantası İmalatı

    Bez Torba – Market için oldukça uygundur. Üzerine dilediğiniz görseli bastırarak kendiniz için ya da hediye olarak düşünebilirsiniz. Bu çantaların en güzel özelliği günlük hayatta rahatlıkla kullanılabilir olmasıdır. Bez Torba - Market, üzerine takılabilecek aksesuarlar, etiketler;  baskılar, figürler ya da temalarla şık, özel bez alışveriş torbası tasarlanabilmektedir.

    Bez çantalar kalın dokumasıyla kişisel her türden eşyamızı hemen her şeyi taşıyabilir, saklayabilirsiniz. Çabuk yırtılmaz; kilolarca malzemeyi, eşyayı rahatça taşıyabilir, pratik ve fonksiyonel bir ürün olarak tekrar tekrar kullanılabilirsiniz. Bez çantalar boyuna asılabilen uzun saplı, elde tutulması için kısa, taht

    Daha fazla »
  7. Market Çantası Nereden Alınır?

    Market Çantası Nereden Alınır?

    Akıllı bir seçim yapın, bez çanta alın!

    Günlük hayatınızda yaptığınız tüm alışverişlerinizde; bakkaldan, manava, kırtasiyeden, nalbura yapacağınız tüm alışverişlerde tekrar tekrar kullanılabileceğiniz bir bez çantaya sahip misiniz?

    Plastik poşetlerin tabiatta çözünmelerinin bin yıldan fazla sürdüğünü, kağıt poşetler için dünyada milyonlarca ağaç kesildiğini bilerek alışverişlerinizde plastik ya da kağıt poşet kullanmayacağınızı biliyoruz. Çevreye duyarlı siz müşterilerimiz için baskısız bez market çantası seçeneklerimizle hizmetinizdeyiz.

    Günlük alışverişleriniz için https://istecanta.com/web sitemizden ya da Mahmutbey Mahallesi, İstoç 25. Ada, No:78 Bağcılar/İSTANBUL adresinde firmamızı ziyaret ederek ham bez çanta fiyatları ve modellerini inceleyebilir, 0212 643 21 00 telefon numarasından bilgi alabilir vey

    Daha fazla »
Tüm Görsel ve Marka Hakları Saklıdır, İzinsiz kullanım durumunda yasal haklarımızı korumak içim işlem yapılmaktadır.