×

El Çantası ve Portföy Çanta


  1. Geri Dönüşüm Nedir?

    Geri Dönüşüm Nedir?

    Atık ürünlerin, çeşitli işlemlerden geçirilerek yeniden değerlendirilmesi ve üretim sürecine dahil edilmesi geri dönüşüm olarak tanımlanmaktadır. Ülkemizde yerel yönetimler, atık maddelerin yeniden değerlendirilebilmesi içi çeşitli projeler geliştirmektedir. Dünyada, geri dönüştürülebilir ürünler yedinci doğal kaynak olarak görülmeye başlanmıştır. Atık maddeler, gerekli ayrıştırmalardan geçtikten sonra, bez çanta ve baskı ürünleri olarak kullanılabiliyor.

    Geri Dönüşümün Önemi

    Dünyada, çeşitli doğal kaynakların azalmaya başlaması ve atık ürünlerin çevreyi kirletmeye başlamasıyla birlikte, geri dönüştürülebilir ürünler toplanmaya başlamıştır. Geri dönüşümün önemi ve amacı, atık maddelerin, ayrıştırılarak çöp miktarını azaltmak ve ayrıştırılan ürünlerin tekrardan üretime kazandırılabilmesidir.

    Tekrar kullanılabilecek olan atık madde türleri şunlardır;

    • Kağıt
    • Demir
    • Bakır
    • Plastik
    • Kauçuk
    • Elektr
    Daha fazla »
  2. El Çantası Clutch Modelleri

    El Çantası Clutch Modelleri

    Genelde sapsız olan ve elde taşınan çantalara clutch çanta denilir. Bu çantalar eski dönemlerde geceleri dışarıya çıkarken kullanılırdı. Ya da çantalar özel davetlerde kullanılan çantalar arasında yer alır. Portföy çanta adı ile anılan el çantası clutch modelleri ünümüzde her alanda kullanılıyor. Günlük hayatın bir parçası olan çanta türleri çeşitlilik göstermeye başladı.

    Clutch Çanta Çeşitleri Nelerdir?

    Sosyal hayatın her alanında kullanılan clutch çanta modelleri renk ve desenleri ile farklılık gösteriyor. Ayrıca her yıl yenilenen bu çantalar modayı da yakından takip etmenizi sağlıyor.

    Cluth çanta modelleri şu şekilde sıralanabilir:

    • Kutu şeklinde clutch çantalar
    • Portföy şeklinde cluth çantalar
    • Zarf şeklinde clutch çantalar
    • Modern clutch çantalar
    • Klasik clutch çantalar

    Kullanım alanına bağlı olarak cluth çanta modelleri değişiklik gösterir. Bu modelle

    Daha fazla »
  3. Bez El Çantası Kullanımı

    Bez El Çantası Kullanımı

    El çantaları acil eşyalarınızı elinizde taşıyacağınız çantalardır. Değişik malzemelerden üretilmektedir. Özellikle, suni deri, hakiki deri, nubuk, dokuma kumaşlar el çantasında daha çok kullanılır. El çantası modellerinde geniş ama hafif olanları tercih edilmektedir. Elde taşınacağı için ağır malzemeden yapılması yorucu olmaktadır. Firmamız el çantası bayan günlük kullanım için çeşitli renklerde üretim yapmaktadır. Yüzde yüz pamuk gabardin, kanvas, ham bez kullanılarak imal edilen el çantalarımızda kırmızı, sarı, siyah, beyaz daha çok talep görmektedir. Toptan el çantası siparişleri daha çok ham bez çantalardan verilmektedir. Beyaz olan bu çantaların üzerine baskı yaptırarak promosyon ürün olarak dağıtım yapan çok sayıda firma bulunmaktadır. Ürünlerimizi görmek ve incelemek isteyenler clutch   linkini ziyaret edebilir.

    Baskı Çeşitlerimiz Nelerdir?

    Reklam, ekonomi ve t

    Daha fazla »
Tüm Görsel ve Marka Hakları Saklıdır, İzinsiz kullanım durumunda yasal haklarımızı korumak içim işlem yapılmaktadır.