×

Aylık Arşivler: Temmuz 2020

  1. Bez Çanta Baskı Yöntemleri

    Bez Çanta Baskı Yöntemleri

    Bez Çanta Baskı

    Günlük hayatınızın her aşamasında, çeşitli çanta modellerine ihtiyaç duyabilirsiniz. Bez çanta modellerimiz ile her türlü çanta ihtiyacınızı karşılamaya çalışıyoruz. Bez çantalar, çeşitli kumaş türlerinden yapılmış, düz renk ya da çeşitli desen baskılı çantalardır.

    Müşterilerimizin siparişlerine göre hazırladığımız baskılı bez çantalarımızı, alışveriş çantası, plaj çantası, sırt çantası, el çantası gibi farklı modellerde hazırlıyor ve teslim ediyoruz. Bez çanta üzerine baskı işlemlerini, farklı baskı tekniklerini kullanarak yapıyoruz. Bez çanta modellerimizin sayısı çok fazladır ve sitemizde göstermiş olduğumuz örneklerimizden seçim yapabilirsiniz. Kişiye özel baskı yaparak hazırladığımız bez çantaları, Türkiye’nin her yerindeki müşterilerimize kargo ile teslim ediyoruz.

    Çanta ölçülerini, rengini ve üzerine yapılmasını istediğiniz baskı türünü kendiniz belirleyebiliyorsunuz. Çanta modeline göre en ideal ve kullanışlı baskı tekn

    Daha fazla »
  2. Çevre Kirliliği

    Çevre Kirliliği

    Bez Çantanın Çevre Kirliliğinde Önemi ve Katkısı

     

    Bu kadar büyük tüketime sahip bir dünyada, çevrenin birçok olumsuz etkiye sahip olması şaşırtıcı değildir. Artan nüfus ve artan talep nedeniyle, enerji tüketimi ve doğal kaynakların kullanımı gibi koşullar da artmaktadır. Bu nedenle, insanoğlu son yıllarda küresel ısınma ve dünya suyunda azalma gibi durumlarla karşılaştı.

    Tüm bunların ana nedenlerinden biri, çok ciddi kimyasallar içeren petrol türevi plastik torbaların yanlış imhası ve bunların toplumda geleneksel kullanımı ile yakından ilgilidir. Bunu önlemek için, son yıllarda, tamamen geri dönüştürülmüş malzemelerden yapılmış sağlıklı malzemelerden yapılmış çevre dostu bez torbalara odaklanıldı.

    Basit bir alışveriş kültürüne sahip bireyler, çoğu insan ve çevreye zararlı olduğu bilinen plastik torbalar olan 500 ila 1,000 torba kullanır. Bu naylon poşetler uzun yıllar boyunca doğada yok olacağından, bu zararlı naylon poşetleri kullanmak yer

    Daha fazla »
  3. Tela Çanta Nedir?

    Tela Çanta Nedir?

    Tela nedir? Tela çanta nedir? Tela çanta özellikleri nelerdir? Tela çanta kullanım alanları nerelerdir? Tela çanta çeşitleri nelerdir? Tela çanta fiyatları nedir? Tela çantayı diğer çantalardan ayıran özellikler nelerdir?

    Tela, kıyafetlere ve çantalara istenilen sertliği kazandırmak amacı ile yapılan iki katmanlı bir kumaş yapıdır. Özellikle sertliğinden dolayı çantaların ve giysilerin düzgün görünmesini sağlar. Tela ürünü genel olarak pantolonların paça kısmında ve gömleklerinde yakasında yer alır. Tela ile işlem yapılan çanta ve diğer ürünler belirli oranda sertlik kazanır. Bu şekilde istenilen biçime getirilir. Tela kumaşlar oldukça fazla renklere sahiptir.

    Bu yüzden de rengarenk çantalar üretilmesine olanak sunmaktadır. Piyasada görebileceğiniz birçok tela çanta modeli birbirinden farklı renklere sahiptir. Tela kumaşların bir diğer özelliği ise ütüleme için oldukça uygun olmalarıdır. Hatta ütülenmesi kolay olsun diye gömlek yakaları, çoğu pantolon ve elbiseler tela

    Daha fazla »
Tüm Görsel ve Marka Hakları Saklıdır, İzinsiz kullanım durumunda yasal haklarımızı korumak içim işlem yapılmaktadır.