×

Tela Çanta Blog Yazıları

  1. Tela Çanta Nedir?

    Tela Çanta Nedir?

    Tela nedir? Tela çanta nedir? Tela çanta özellikleri nelerdir? Tela çanta kullanım alanları nerelerdir? Tela çanta çeşitleri nelerdir? Tela çanta fiyatları nedir? Tela çantayı diğer çantalardan ayıran özellikler nelerdir?

    Tela, kıyafetlere ve çantalara istenilen sertliği kazandırmak amacı ile yapılan iki katmanlı bir kumaş yapıdır. Özellikle sertliğinden dolayı çantaların ve giysilerin düzgün görünmesini sağlar. Tela ürünü genel olarak pantolonların paça kısmında ve gömleklerinde yakasında yer alır. Tela ile işlem yapılan çanta ve diğer ürünler belirli oranda sertlik kazanır. Bu şekilde istenilen biçime getirilir. Tela kumaşlar oldukça fazla renklere sahiptir.

    Bu yüzden de rengarenk çantalar üretilmesine olanak sunmaktadır. Piyasada görebileceğiniz birçok tela çanta modeli birbirinden farklı renklere sahiptir. Tela kumaşların bir diğer özelliği ise ütüleme için oldukça uygun olmalarıdır. Hatta ütülenmesi kolay olsun diye gömlek yakaları, çoğu pantolon ve elbiseler tela

    Daha fazla »
  2. Tela Kumaş

    Tela Kumaş

    Dokusuz yüzey anlamına gelen tela pek çok bez çantada kullanılarak daha dayanıklılık sağlamaktadır. Özellikle iplik haline getirilmemiş liflerden elde edildiği için hem çok doğaldır hem de bez çantalara dik durma özelliği kazandırır. Yumuşak bir dokusu olmasına rağmen içinde yer alan lifler onu biraz daha dayanıklı ve bükülmez yapar.

    Tela Kumaşın Artıları

    Tela, içerisinde lif barındıran kumaşlar arasındadır. Üretimi sağlanan bez çantalarda tela kullanımı pek çok farklı amaca hizmet etmektedir.

    Bu amaçlar arasında:

    • Kıvrılma ve bükülmeyi önleme,
    • Çantaların köşelerinde dik duruş sağlama,
    • Tok bir duruşa yardımcı olma,
    • Çantanın çok daha uzun süre kullanılmasını sağlama bulunmaktadır.

    İşletmelerin, kendi markalarını ve logolarını baskılı olarak kullandığı bu tela çantalar, hem çok uzun ömürlü hem de çevrecidir. Günümüzde, plastik poşetlerin ücretli olmasıyla birli

    Daha fazla »
  3. Elyaf Çanta

    Elyaf Çanta

    Elyaf Çanta Nedir?

    Elyaf, gerilebilme ve bükülebilme, birbiri üzerine yapışabilme yeteneği olan renkli ve renksiz lif topluluğuna denir. Elyaflar; çantalarda, yastık kılıflarında, yorganlarda, pike gibi çeşitli yerlerde kullanılabilmektedir.

    İşte Çanta sizler için elyaf çantalar üretmektedir. Elyaf çantalar son derece yumuşak yapıda olan ve de kullanışlı çantalardır. Özellikle reklam ve tanıtım amacıyla fuarlarda sık sık kullanılan çantaları kullananlar çok sevmektedir. Çeşitli modellerde ve renklerde tasarlanmış çantalar herkesin zevkine hitap edecek şekilde üretilmektedir. Ayrıca elyaf çantalar doğa dostu olup geri dönüşüme uygundur. Elyaf çantaları tanıtım ve reklam amaçlı kullanmak isteyen firmalar çevre dostu çantaları tercih ederek marka değeri üzerinde pozitif katkı sağlayabilirler.

    Son dönemlerde herkesin elinde görülen elyaf çanta modelleri idea

    Daha fazla »
  4. Fuar Çantaları

    Fuar Çantaları

     

     

     

    Fuar Çantası Modelleri


    Fuarlar, kendi işletmenizi ve iş hacminizi, sizlerle olası iş yapma potansiyeli olan kişilere gösterebileceğiniz, hizmetlerinizi tanıtabileceğiniz yerlerdir. Genellikle her fuar, yılın belirli bir döneminde, şehrin büyük fuar merkezlerinde gerçekleşmektedir. Günümüzde fuarlarda, fuar çantası ile tanıtımları yapmak son derece popülerdir. Aynı zamanda çevreci bir etkinlik olan bez fuar çantalarının kullanımı, işletmenize artı puan da getirmektedir.

     

    İyi Olana Karar Vermek

    promosyon canta

    Fiyat tekliflerinden hangisi içinize sinerse ve bütçenize yakınsa onu tercih ederek, fuarlarda çanta kullanımını sağlayabilirsiniz. Özellikle b

    Daha fazla »
  5. Laminasyon Nedir?

    Laminasyon Nedir?

    LAMİNASYON NASIL YAPILIR?

    Laminasyon, bazı sektörlerde kullanılan ve kullanıldığı sektörlerdeki ürünlerin kaliteli, sağlam ve modern olmasını sağlayan bir teknolojidir. Laminasyon tanımını şu şekilde yapmak mümkündür; Laminasyon, birbirinden farklı birden fazla materyalin ısı veya yapıştırıcı yardımıyla basınç uygulanarak tek bir parça haline getirilme işlemidir. 

    Laminasyon tekniği özellikle ayakkabı, çanta, kemer, dış giyim, iç giyim, otomotiv alanında oldukça yaygın olarak kullanılan bir yöntemdir. Laminasyon kullanıldığı sektörler için son derece önemli bir işlemdir. Çünkü laminasyon ürünlerin dayanıklı ve uzun ömürlü olması için kullanılan bir teknolojidir. Laminasyon için ürünlerin kullanıma hazır hale gelmesinde son bir dokunuş, diyebiliriz. 

    Peki, bu işlem nasıl yapılır? Laminasyon birçok farklı yöntemle yapılabilir. Bu y

    Daha fazla »
Tüm Görsel ve Marka Hakları Saklıdır, İzinsiz kullanım durumunda yasal haklarımızı korumak içim işlem yapılmaktadır.