×

Aylık Arşivler: Mart 2020

  1. Boyanabilir Kalemlikler

    Boyanabilir Kalemlikler

    Çocuklar İçin Boyanabilir Bez Kalemlikler

    Çocukların el ve göz koordinasyonunun gelişmesi için önemli bir etkinlik olan boyama aktivitesi çok farklı alanlarda ve farklı yüzeylerde gerçekleştirilebilir. Özellikle bir workshop etkinliğinde kullanmak için çocukların dikkatini çekecek ve boyanmak üzere hazır desenlere sahip kalemlikler sayesinde, işletmenizi tanıtabilir, çocukların keyifli zaman geçirmesini sağlayabilirsiniz. Ailelerin de dikkatini çekecek bu etkinlik, işletmeniz için olumlu geri dönüşler de sağlayacaktır.

    Boyanabilir Kalemlikler

    Çocuklar pek çok bilgiyi, boyarken öğrenirler. İlgilerinizi bir yere çok yüksek derece verdikleri için çizgileri taşırmamaya dikkat ederler.

    Eğer sizler de hizmetlerinizi tanıtırken boyanabilir ürünlere ihtiyaç duyuyorsanız:

    • Uçan kalem, minik peri, yetenekli palyaço,
    • Kitap okuyorum, meslekler,
    • Tren, sevimli helikopter,
    • Sonbahar, mutlu güneş,
    Daha fazla »
  2. Serigrafi Baskı Nedir?

    Serigrafi Baskı Nedir?

     

    Çok eski bir baskı tekniği olan serigrafi, halen dünya üzerinde yaygın olarak kullanılmaya devam ediyor. Özellikle uygun maliyeti ve özel tasarımları ile bu baskı tekniği çok tercih ediliyor?

     

    Serigrafi Baskı Nasıl Yapılıyor?
     

    Elek baskı olarak da adlandırılan bu baskı, çerçevelenmiş bir ipek kumaştan boyanın alt kısma uygulanmasından oluşuyor. İlk önce, elek özelliğine sahip ipek kumaş üzerine işlenen resim, yazı veya figürlerin haricindeki bölgeler kapatılıyor. Daha sonra ise, boya ipeğin üzerinden hareket ediler

    Daha fazla »
  3. Fuar Çantaları

    Fuar Çantaları

     

     

     

    Fuar Çantası Modelleri


    Fuarlar, kendi işletmenizi ve iş hacminizi, sizlerle olası iş yapma potansiyeli olan kişilere gösterebileceğiniz, hizmetlerinizi tanıtabileceğiniz yerlerdir. Genellikle her fuar, yılın belirli bir döneminde, şehrin büyük fuar merkezlerinde gerçekleşmektedir. Günümüzde fuarlarda, fuar çantası ile tanıtımları yapmak son derece popülerdir. Aynı zamanda çevreci bir etkinlik olan bez fuar çantalarının kullanımı, işletmenize artı puan da getirmektedir.

     

    İyi Olana Karar Vermek

    promosyon canta

    Fiyat tekliflerinden hangisi içinize sinerse ve bütçenize yakınsa onu tercih ederek, fuarlarda çanta kullanımını sağlayabilirsiniz. Özellikle b

    Daha fazla »
  4. Makyaj Çantası Çeşitleri

    Makyaj Çantası Çeşitleri

    Makyaj Çantası Dünyası

    Son zamanların en gözde çeşitlerinden olan Makyaj Çantası kadınların kullanışlı olmasından dolayı çok tercih ettikleri bir üründür. Makyaj Çantası anlamına gelen modada oldukça yeri olan bu modelin elde kolayca kavranabilmesi bir artıdır. Çeşit olarak sapsız olabileceği gibi çok küçük sapları olan modelleri vardır.

    Daha çok gece dışarı çıkarken kullanılan bu modellerin firmamız olarak bez halini üretebiliyoruz. Kanvas kumaştan ürettiğimiz bu model çantalar alanların şıklığına şıklık katacaktır.

    Makyaj Çantası Markaları Ve Fiyatları

    Günümüzde naylon poşetlerin çevreye verdiği zararlardan dolayı kısıtlanması, bez çantalara olan talebi artırmıştır. Artan talepler üzerine bez çanta modellerinden Makyaj Çantası modelleri müşteriler için farklı seçenek olmuştur. İstenilen ebatta ve ölçüde siparişi alınan çantalar promosyon ürünü olarak verilebileceği gibi kişiye özel hediyeleşme için de uygun bir seçenektir.

    Daha fazla »
Tüm Görsel ve Marka Hakları Saklıdır, İzinsiz kullanım durumunda yasal haklarımızı korumak içim işlem yapılmaktadır.