×

Aylık Arşivler: Eylül 2021

  1. Çocukların Çok Seveceği 3 Okul Öncesi Etkinlik Fikri

    Çocukların Çok Seveceği 3 Okul Öncesi Etkinlik Fikri

    Okul öncesi kreşlere ve anaokullarına giden çocukların okulda yaptıkları eğlenceli ve yararlı aktivitelerin başında etkinlik yapmak gelir. Etkinlik yapmak, çocukların çok sevdiği, ilgi duyduğu ve heyecanlandığı aktivitelerdir. Çocuklar bu etkinlikleri yaparken hem eğlenirler hem de öğrenirler. Eğlenirken öğrendikleri çocukların seveceği sınıf etkinliklerini sizler için sıraladık. İşte çocukların çok seveceği 3 okul öncesi etkinlik fikri!

    Okul Öncesi Etkinlik Çeşitleri Nelerdir?

    Okul öncesi öğrencileri, yaşları dolayısıyla oyun oynamak isterler. Öğretmenler de çocukların bu oyun isteklerini karşılayacak aynı zamanda yarar sağlayacak çeşitli etkinlikler düzenlemektedirler. Çocuklar bu aktiviteyi yaparken sınıf etkinlikleri şeklinde gerçekleştiği için arkadaşlarıyla bir arada yaparlar. Çocuklar etkinlikler sayesinde yardımlaşmayı, paylaşmayı da öğrenirler. 

    Okul önce

    Daha fazla »
  2. Hayatınızı Kolaylaştıracak 3 Laptop Çantası Türü

    Hayatınızı Kolaylaştıracak 3 Laptop Çantası Türü

    Teknolojinin gelişmesi ile her işimizi online platformlardan halletmeye başladık. İş görüşmeleri, toplantılar, eğitimler, dersler hepsi artık online olarak sürdürülebilmektedir. Tabi online hayata ayak uydurmak laptop, telefon ya da bilgisayar sahibi olmakla mümkündür. Bu süreçte laptop kullanmak diğer teknolojik aletler kullanmaya kıyasla daha verimlidir. Çünkü, laptop her yere taşınabilir özelliktedir ve telefon gibi boyutları küçük değildir. Bu nedenle laptop hemen hemen herkesin sahip olduğu teknolojik bir alettir. Tabi ki laptopu taşırken sizleri rahat ettirecek laptop çantası olmazsa olmazdır. Hayatınızı kolaylaştıracak, sizlere konfor sağlayacak 3 laptop çantasını sizler için derledik. İşte hayatınızı kolaylaştıracak 3 laptop çanta türü!

    1- Laptop Çantası Bölmeli Sırt Çantası

    1- Laptop Çantası Bölmeli Sırt Çantası

    Daha fazla »
Tüm Görsel ve Marka Hakları Saklıdır, İzinsiz kullanım durumunda yasal haklarımızı korumak içim işlem yapılmaktadır.