×

Aylık Arşivler: Mayıs 2020

  1. Bez Çanta Nereden Alınır?

    Bez Çanta Nereden Alınır?

    Birbirinden Farklı Bez Çantalar Nereden Alınır?

    Çantalar, hayatımızı kolaylaştıran ürünlerdir. İçerisine farklı eşyalarımızı koyarak tek bir seferde taşıma imkanı buluruz. Çok farklı alanlarda kullanımı olan çantaların günümüzde en çok tercih edilenleri bez çantalardır. Bez çantalar kolayca yıkanarak tekrar kullanılabilir durumdadır. Böylece hijyeni sağlarken bizler de tekrar tekrar kullanım fırsatı sağlar.

    Bez çantalar renksiz ve düz olarak üretilmesinin yanında, üzerinde renkli ya da siyah beyaz baskıları da barındırabilir. Bunun nedeni baskıların özel ve güzel olarak işlenmesidir. Kumaş çantalar, dilenirse boyanabilir formda sipariş verilerek, sevilen renklere bezenebilir. Tanıtım amaçlı ve işletmede satış amaçlı olarak da ürün siparişi verilebilir. Böylece dilenen baskıların hızla gerçekleştirilmesi ve teslim alınması sağlanır.

    Bez Çanta Ürünlerinde Kumaş Çeşitliliği

    Bez çantalar alanında hizmet veren şirket, ham bez, rips

    Daha fazla »
  2. Kumaş Boyası Nasıl Yapılır?

    Kumaş Boyası Nasıl Yapılır?

    Kumaş Boyası Nasıl Yapılır?

    Kumaş Boyası Nasıl Yapılır
    Kumaş boyama, eskiyen ve rengi solan kıyafetlere uygulanabileceği gibi, yeni alınmış fakat rengi değiştirilmek istenen kumaşlara da uygulanabilir. Kumaş boyarken en dikkatli olunması gereken nokta, boyanmak istenen kumaşın özelliğidir. Desenlere sahip olan kumaşlara boyama yapmak oldukça zor olacaktır. Bunun yanında kumaşınızın saten ve ipek olması boyayı tutmamasına sebep olacaktır. Seçim yaparken tafta gibi kumaşlar yerine pamuklu kumaşları seçmeniz boyanın tamamen yüzeyde tutunmasını sağlayacaktır.
    Daha fazla »
  3. Amerikan Bezi Nedir?

    Amerikan Bezi Nedir?

    Amerikan Kumaşı Nedir?

    Amerikan bezi günümüzde, geri dönüştürülebilir ve çevreci bir yaklaşımla üretilen bez çantaların ham maddesi olarak bilinir. Son derece sağlıklı olan Amerikan kumaşı ürünleri, yüzde yüz pamuktan elde edilen iplikle üretilmektedir. Böylece yıkandığında kolayca temizlenebilir, tekrar tekrar uzun süreler boyunca, yıpranmadan kullanılabilir. Dilenen boyutta üretilebilen çantalar için son derece idealdir.

    Amerikan Bezinin Tercih Edilme Nedenleri

    Amerikan kumaşının bez çantaların üretiminde tercih edilmektedir. Naylon poşetler yerine kullanılmaya başlanan alışveriş torbalarının, Amerikan kumaşlarından üretilmesinin sebepleri arasında:

    • Çok dayanıklı olması,
    • Ağır yükleri taşıyabilmesi,
    • Nefes alan bir kumaş olması bulunmaktadır.

    Yiyecek ve içecek alışverişi yaptıktan sonra naylon poşetler kullanmak istemeyen insanların tercihi olan Amerikan bezleri, birçok ebatta üretilerek çanta haline geti

    Daha fazla »
  4. Ayakkabı Çantası

    Ayakkabı Çantası

     

     Ham bez kumaştan üretilen farklı boylardaki ayakkabı çantası modelleri, sadece ayakkabıları değil diğer eşyaları da koruma altına alır. Günlük ihtiyaçların bir arada ve temiz kalmasını sağlayan ağzı büzgülü modeller, seyahat etmeyi sevenlere de kolaylık sağlar.

    Her Yerde Kullanıma Uygun

     %100 pamuk kumaştan hazırlanan ayakkabı çantaları, her yerde kullanıma uygundur. Farklı ve özel boyutlara sahip ürünler, spor ayakkabıdan botlara, klasik modellerden çizmelere kadar değişik özelliklere sahip ayakkabıların kullanılmadığı zaman muhafaza edilmesini sağlar.

     * Su tutmayan

     * Hava geçiren

     * Kalın ve

     * Dayanıklı

     

     bez kılıflar çantaların dış etkilere karşı korunmasında da etkilidir. Ilık suda yıkanabilen ve gerektiğinde hafif ütülenen modeller ü

    Daha fazla »
  5. Tela Kumaş

    Tela Kumaş

    Dokusuz yüzey anlamına gelen tela pek çok bez çantada kullanılarak daha dayanıklılık sağlamaktadır. Özellikle iplik haline getirilmemiş liflerden elde edildiği için hem çok doğaldır hem de bez çantalara dik durma özelliği kazandırır. Yumuşak bir dokusu olmasına rağmen içinde yer alan lifler onu biraz daha dayanıklı ve bükülmez yapar.

    Tela Kumaşın Artıları

    Tela, içerisinde lif barındıran kumaşlar arasındadır. Üretimi sağlanan bez çantalarda tela kullanımı pek çok farklı amaca hizmet etmektedir.

    Bu amaçlar arasında:

    • Kıvrılma ve bükülmeyi önleme,
    • Çantaların köşelerinde dik duruş sağlama,
    • Tok bir duruşa yardımcı olma,
    • Çantanın çok daha uzun süre kullanılmasını sağlama bulunmaktadır.

    İşletmelerin, kendi markalarını ve logolarını baskılı olarak kullandığı bu tela çantalar, hem çok uzun ömürlü hem de çevrecidir. Günümüzde, plastik poşetlerin ücretli olmasıyla birli

    Daha fazla »
  6. Gabardin Kumaş Nedir?

    Gabardin Kumaş Nedir?

    Kumaş türleri arasında yer alan ve kıyafetlerde kullanılan gabardin kumaş insanlar tarafından merak edilen bir kumaş türüdür. Gabardin kumaş hakkındaki bilgiler şunlardır;

    Gabardin Kumaş Nedir?

    Giyim sektöründe kullanılan gabardin kumaş yün ve pamuk kullanılarak üretilen sık dokunmuş bir kumaş türüdür. Kumaşın ilk ortaya çıkışı 1879 yılıdır. Bu kumaşın patentini 1888 yılında modacı Thomas Burberry almıştır. Çok yönlü bir kumaş elde etmek isteyen Thomas bunu gabardin kumaş sayesinde başarmıştır. Sonraki günlerde farklı türleri de üretilebilen kumaş özellikle giyim sektörünün pek çok alanında kullanılmaya başlamıştır.

    Gabardin Kumaş Özellikleri

    Giyim sektöründe özellikle spor giyim alanında tercih edilen

    Daha fazla »
  7. Bez Çanta Yapımı - İşte Çanta

    Bez Çanta Yapımı - İşte Çanta

    BAYANLAR İÇİN YENİ TREND BEZ ÇANTA

    İnsanımız zaman zaman doğaya karşı bazen isteyerek bazen de istemeyerek zarar veren hareketlerde bulunuyor. Bunların en zararlısı hiç şüphesiz plastik poşet ve torbaların doğaya atılmasıdır. Siz bayanlara bu tahribatın önlenmesi adına güzel fikirlerimiz var. Çarşıda, pazarda, sokakta veya misafirliğe giderken plastik ürünler yerine doğa dostu bez çantalar kullanmak. Bu bez çantalar ile hem doğamızı kurtarmış olacağız hem de görüntü olarak çok hoş gelecek bizi görenlere… 

    Eminim bayanlar olarak birçoğunuz fark etmişsinizdir, özellikle son dönemlerde gençler ve orta yaş kadınlarımız bez çantaya doğru bir eğilimi var. İster el yapımı olsun isterseniz promosyon  çanta olsun çevrenize baktığınızda bayanların kolunda Düz veya karışık renkte, desenli, sade, fermuarlı, çıtçıtlı ama kesinlikle duruşu p

    Daha fazla »
Tüm Görsel ve Marka Hakları Saklıdır, İzinsiz kullanım durumunda yasal haklarımızı korumak içim işlem yapılmaktadır.