Son günlerin modası haline gelen bez çanta her kesimden kişiye hitap ederken gün geçtikçe daha çok tercih edilmeye başlanan ürünler arasında yer almaya devam ediyor. Hem kullanım hem de fiyat açısından diğer çantalar ile kıyaslandığında aslında neden tercih edildiğinin anlaşılması zor değildir.

Öncelikle promosyonlu bez çantalar ham kumaştan yapıldığı için hem çevre dostu hem de sağlık açısından çok değerlidir. Aynı zamanda farklı çeşitleri ile tüketiciye sunulmaktadır. Başlıca promosyonlu bez çanta çeşitleri ham bez, rips ve kanvas’tır. Kanvas bez çantalar ham beze göre daha dayanıklıdır ve üzerine nakış veya boyama, boncuk işleme vs. gibi şeyler yapılmasına müsaittir. Rips kumaştan üretilen çantalar da 35’e 40 ölçülerine sahiptir. Ham bez çanta da adından da anlaşılacağı gibi ham kumaştır ve genellikle baskılar ile süslenir veya sade de kullanılabilir. Bu bez çantaların en büyük tercih sebebi poşet veya kâğıt çantalara oranla daha dayanıklı olmasından kaynaklıdır. Aynı zamanda sade ancak şık görünümleri ile de ilgi görmektedirler. Kullanım açısından çok rahat olan bu bez çantalar genellikle farklı model ve fiyatlara satılabiliyor. Ancak biz sizlere toptan satış yapılanlarını öneriyoruz. Hem çok daha fazla maliyetli oluyor hem de bu işin ticaretini dahi yapabilmenize olanak sağlıyor.

Özellikle son günlerde internet üzerinden satışa sunulan pek çok ürün, artık tüketicinin bu işten korkmadığının bir göstergesidir. Çünkü hem güvenlik ve nakit ödeme gibi seçeneklerin var olması tüketiciyi rahatlatan bir olaydır. Son aylarda satışa sunulan bu ham bez çantalar hem doğa dostu özelliği hem de istenilen tasarımı içermesi nedeniyle kişisellik açısından bayanlara çok hitap eden bir üründür. Aynı zamanda çizim olmayan sade bez çantaları alarak kendiniz de farklı desen veya aksesuarlar ile de süsleyebilirsiniz. Temizlenmesi çok kolay olan ve kolay taşınabilir özellikte olması nedeniyle de çok uygun bir üründür. İstenilen her yerde kullanılabilir. Günlük hayatta, plajda, pazarda aklınıza daha neresi gelirse çok rahat kullanabileceğiniz bu çantalar, havlu için, parfüm için, kitap için vs. daha aklınıza ne gelirse taşımaya uygun ebatlarda imal edilmektedir. Aynı zamanda pek çok kişinin bu bez çanta üzerindeki kişisel desen, çizim vs. ile de genellikle toplumsal mesaj vermeyi hedefledikleri de bir gerçektir.

Eğer sizler de bu kadar kullanışlı, farklı ve rahat bir çantaya sahip olmak istiyorsanız, tercihiniz %100 pamuktan üretilen bu doğal olan ham kumaştan yapılan bez çantalardan yana olmalıdır.