Bez Çanta Tasarımı İçin 5 Yöntem - Kendi Çantanı Tasarla

Bez çantalar çok kullanışlı ve pratik olmaları sayesinde günümüzde sık sık tercih edilen çanta modeli olarak karşımıza çıkmaktadır. Bez çantaları kullanışlı ve pratik yapan her kombine rahatlıkla uyum sağlayabilme özellikleridir. Bez çantaların birçok modeli bulunmaktadır. Her tarza her kombine hitap edebilecek çantalar dışında İşte Çanta sizlere bez çanta tasarımı yapma imkânı sunmaktadır. İşte Çanta’nın bu özelliği sayesinde kendi çantanı tasarla ve bez çanta baskılarını yarat! İşte bez çanta tasarımı için 5 yöntem…

1)Dijital Baskı – Tasarım Programları İle Tasarla

 

Son dönemlerde bez çanta kullanımı çok popülerdir. Hemen hemen herkesin dolabında bir tane bez çanta bulunmaktadır. Çünkü hem fiyatı uygun hem de kullanıcıya kolay kullanım sunar. Tabi böylesine pratik bir çanta olunca herkes de birbirine benzer modeller bulunur. Kimi insanlar herkes de olan modelleri kullanmak istemeyebilir. Bu kişiler için İşte çanta ham bez çanta üzerine tasarım yapabilme imkânı sunar. Bu kişiler dijital baskı ve tasarım programları ile kendi tasarımlarını oluşturabilir ve bez çanta baskıları ile farklarını ortaya koyabilirler. Dijital baskı ve tasarım programları, son derece kolay ve uğraşsız şekilde bez çanta üzerine tasarım yaparak sizlere değişik modellerde çantalar sunar.

2) Çizim - Boya Kalemleri İle Detaylı Tasarımlar Oluştur
 

Bez çanta kullanımında yine fark yaratmak isteyenler için mükemmel bir fikir olan çizim ve boya kalemleri ile detaylı tasarım oluşturma son derece uygundur. Çeşitli çizimleri üzerinde toplayan bez çantaların içinden kendi tarzınıza en yakın olanı tercih edebilirsiniz. İster yazılı ister üzerinde kelebek, arı, araba, balık ve daha çokça çeşitli çizim bulabileceğiniz bez çantalar İşte Çanta’da mevcuttur. Ham bez çanta üzerine detaylı çizimler oluşturulmuş çeşitlerden seçim yaptıktan sonra boya kalemleri ile dilediğiniz gibi renklendirebilir ve tarzınıza uyum sağlatabilirsiniz. Böylece kendi tasarımınızı oluşturmuş ve renkli dünyanızı bez çantanıza yansıtmış olacaksınız.

3)Fırça – Yağlı Boya İle Sanatsal Bakış Açısı Kat

Bez çantanı klasik bir tarzda kullanmak istemiyor ve sanatsal olsun istiyorsanız tasarım yaparken fırça ve yağlı boya yardımı ile sanatsal bakış açısı katabilirsiniz. Bez çantanın kumaşı boyanabilir bir kumaş olduğu için dilediğiniz şekilde boyaları kullanarak bez çantanıza yeni tarzlar oluşturabilirsiniz. Fırça ve boyalar ile kendi bez çantanı tasarlayarak tarzınıza tarz katabilirsiniz. 

4) Nakış İşleme – Punch Seti İle Bez Çantanı Tasarla

 

Eskiden moda olan nakış işlemeleri günümüzde de hala ilgi çekmektedir. Siz de bu işlemelerini beğeniyorsanız ve bunları yapmak hoşunuza gidiyorsa nakış işlemeli bez çantalara sahip olabilirsiniz. Punch çanta seti ile bez çanta tasarımları oluştururken hoş zaman geçirmek ve de harika bir çantaya sahip olmak bu kadar basit. İstediğiniz, tarzınıza en uygun işlemeyi seçerek seçtiğiniz işlemeyi ham bez çanta üzerine işleyebilirsiniz.

5) Malzemeleri Yapıştır – Yapay Elmas, Boncuk İle Farklı Tasarımlar Yap
 

Spor ya da günlük bir tarza sahip değilseniz, bez çantaları çok beğeniyorsanız ve tarzıma uygun değil, diye düşünüyorsanız hiç endişelenmeyin. Çünkü bez çantanızı kendi tarzınıza uygun şekilde oluşturabilir ve daha şık bir bez çanta yaratabilirsiniz. Çeşitli malzemeler yardımı ile gösterişli ve cool bir çanta yaratmak mümkün. Size gerekli olan sadece birkaç malzeme… Yapay elmas ve boncuklar kullanarak bez çantanızı çok renkli hala getirebilirsiniz. Ham bez çanta üzerine yaptığınız tasarımı çok sevecek ve son derece güzel olan bu çanta sıkça tercih ettiğiniz bir model olacak.

Bez Çanta Tasarımı ile Nasıl Para Kazanılır? 
İşte Çanta’da, bez çanta tasarımı yaparken hem çok eğlenir hem de bu tasarımlar sayesinde para kazanabilirsiiz. İşte Çanta sitesinde toptan alımlar için ekstra indirim uygulayarak sizlere yardımcı olmayı hedefler. Siz de tasarım yapacağınız bez çantaları sipariş ederken set halinde ya da toptan olarak sipariş edebilirsiniz. Toptan alımlar sayesinde bütçenizi korurken yapığınız tasarımlarınız ile de bir gelir elde edebilirsiniz.

İşte Çanta’da tasarım yapmak işte bu kadar basit. Sizlere bez çanta tasarımı için 5 yöntem sunduk. 5 adımda kendi tarzınıza en uygun çantayı kolaylıkla yaratabilir ve bez çantanızı rahatlıkla kullanabilirsiniz.