Market Çantası Nereden Alınır?

Akıllı bir seçim yapın, bez çanta alın!

Günlük hayatınızda yaptığınız tüm alışverişlerinizde; bakkaldan, manava, kırtasiyeden, nalbura yapacağınız tüm alışverişlerde tekrar tekrar kullanılabileceğiniz bir bez çantaya sahip misiniz?

Plastik poşetlerin tabiatta çözünmelerinin bin yıldan fazla sürdüğünü, kağıt poşetler için dünyada milyonlarca ağaç kesildiğini bilerek alışverişlerinizde plastik ya da kağıt poşet kullanmayacağınızı biliyoruz. Çevreye duyarlı siz müşterilerimiz için baskısız bez market çantası seçeneklerimizle hizmetinizdeyiz.

Günlük alışverişleriniz için https://istecanta.com/web sitemizden ya da Mahmutbey Mahallesi, İstoç 25. Ada, No:78 Bağcılar/İSTANBUL adresinde firmamızı ziyaret ederek ham bez çanta fiyatları ve modellerini inceleyebilir, 0212 643 21 00 telefon numarasından bilgi alabilir veya  destek@istecanta.com‘dan e mail yoluyla destek alabilirsiniz.

Akıllı bir seçimle gelecek için yatırım yapın,  bez çanta satın al tıklayın!

Toptan hediyelik eşya nereden alınır?

Aylık beş yüz binden fazla üretim kapasitemizle; ham bez, gabardin, kanvas ve rips dokuma gibi kumaş çeşitleriyle ve farklı renk alternatifleriyle bez çanta imalatı yapıyoruz.

  • Baskılı veya baskısız bez çantalar,
  • Büzgülü bez çantalar,
  • Clutch, kalemlik, el çantaları,
  • Sırt çantaları,
  • Postacı çantaları,
  • Bez keseler,
  • Promosyon bez çanta,

gibi ürün çeşitlerimiz arasından seçimlerinizi yapabilirsiniz.

500 adede kadar baskılı toptan bez çanta siparişleriniz 1 iş günü içinde tamamlanmaktadır.Baskısız siparişlerinizde ise kapıda ödeme seçeneğiniz bulunmaktadır ve siparişleriniz aynı gün kargoya verilmektedir.https://istecanta.com/web sitemizden ya da Mahmutbey Mahallesi, İstoç 25. Ada, No:78 Bağcılar/ İSTANBUL adresinde firmamızı ziyaret ederek ürünlerimizi inceleyebilir, 0212 643 21 00 telefon numarasından bilgi alabilir veya  destek@istecanta.com‘dan e mail yoluyla destek alabilirsiniz.

Bez çantalarımız ile sizi daha uzun süre sevgiyle anacaklar…

Bez çantalarımızdan sevdikleriniz için yapacağınız seçimleri hediye ederek onları mutlu edebilirsiniz. Hediyelik bez çanta imalatımız olan hediyelik eşya alternatifleri, toptan hediyelik eşya istoç seçeneklerimiz ucuz hediyelik eşya kategorisinde yerini alabilir.

Sevdiklerinize alacağınız hediye bez çantaları uzun süre kullanacaklar ve böylece sizi daha uzun süre sevgiyle anacaklar…

İşte çanta hediyelik çanta değişken amaçlarla kullanımınızda…

Hediyelik çanta seçeneklerimizden el çantalarını hem orijinal amacı için hem de makyaj çantası olarak kullanabilirsiniz. Bez keseleri lavanta kesesi, kına kesesi, para kesesi, bebek kesesi vb. pek çok amaçla değerlendirebilirsiniz. Büzgülü bez çantalarımızı hem orijinal amacına uygun çanta olarak, plaj çantası, ekmek saklama çantası, kirli biriktirme çantası, poşet biriktirme torbası, oyuncak saklama torbası, ayakkabı torbası olarak vb. değişik amaçlar için kullanabilirsiniz.

Fuar, kongre, seminer, basın toplantıları, ürün tanıtımları vb. etkinliklerde ham bez çanta seçeneklerimizi, üzerine yapacağınız firma, marka, ürün, fotoğraf, motto vb. baskıları ile misafirlerinize hediye edebilirsiniz. Baskısız bez çantalarımıza kendi tercihleriniz ile yapacağınız ya da yaptıracağınız boyamalar, tasarım baskılar ile özgün ve özel hediyelikler hazırlayabilirsiniz.