Ham Bez Çanta Nedir?

Ham bez çanta, işlenmemiş bez çantaları ifade etmek için kullanılan bir terimdir. Kumaş; liflerinin, pürüzsüz bir yüzey ve değiştirilemeyen bir kalınlıkta bir araya gelmesi ile oluşturulan yapılara verilen isimdir. Tekstil ürünlerini oluşturan malzemelerin en başında gelen kumaş, ham bez çantaların en temel malzemesini oluşturmaktadır. Ham bez çantalar genellikle %100 pamuk kumaştan üretilmektedir. Bu da ham bez çantaların kaliteli bir yapıya sahip olmasını sağlar. Kişiler, ham bez çantaları pek çok farklı alanda kullanarak hem şık bir görünüm elde edebilir hem de eşyalarını kolaylıkla taşıyabilirler. Peki, bez çantalar kullanışlı mıdır ve bez çantaların kullanım alanları nelerdir? İşte cevapları…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ham Bez Çantanın Kullanım Alanları

Ham bez çantanın kullanımı, ülkemizde biraz geç kalınmış durumda. Ancak poşetlerin ücretli hale gelmesi ile birlikte kişiler, alışveriş esnasında bez çantaları kullanarak hem doğa dostu bir tavır sergiler hem de şık bir görünüme kavuşabilirler. Bez çantaların kullanım alanları dendiği zaman ilk olarak akla alışveriş fileleri olarak kullanılan bez çantalar gelmektedir. Bu bez çantalar naylon poşetlerin önüne geçmektedir. Ayrıca bez çantalar naylon poşetlerin yanı sıra kadınların günlük hayatların kullandıkları kol çantalarının yerine de geçmektedir. Kısacası ham bez çantaların kullanım alanlarını alışveriş çantası ve kol çantası olarak sıralayabiliriz. Ham bez çantalar pazarlama ve reklamcılık alanlarında da kullanılmaktadır. Marka isimleri, logoları ve mesajları ham bez çantaların üzerine basılarak müşterilere dağıtılır ve mesajın müşterilere ulaşması sağlanır.

Ham Bez Çanta Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Bez çantalar laminasyonlu ve laminasyonsuz olarak ikiye ayrılmaktadır. Laminasyonlu çantalar ise jüt çantalar ve nonwoven olarak ikiye ayrılmaktadır. Bez çantaların pek çok farklı grubu olduğu için bez çanta tercihi yaparken zorlanabilmeniz mümkündür. Bez çanta alırken dikkat etmeniz gereken en önemli nokta ise bez çantanın kalitesidir. Kaliteli bir bez çantayı uzun yıllar kullanabilmek mümkündür. Satın aldığınız bez çantaların yıkanabilir olmasına da dikkat etmelisiniz. Alışveriş esnasında kirlenen bez çantaların yıkanabilmesi gerekmektedir. Bez çantaların yıkanabilir olması kişilerin çantaları temizleyebilmesini kolaylaştırır.

 

İşte Çantanın size sunduğu çantalar ise %100 organik ve pamuk bez çantalar'dır