Bez Çanta Nereden Alınır?

Birbirinden Farklı Bez Çantalar Nereden Alınır?

Çantalar, hayatımızı kolaylaştıran ürünlerdir. İçerisine farklı eşyalarımızı koyarak tek bir seferde taşıma imkanı buluruz. Çok farklı alanlarda kullanımı olan çantaların günümüzde en çok tercih edilenleri bez çantalardır. Bez çantalar kolayca yıkanarak tekrar kullanılabilir durumdadır. Böylece hijyeni sağlarken bizler de tekrar tekrar kullanım fırsatı sağlar.

Bez çantalar renksiz ve düz olarak üretilmesinin yanında, üzerinde renkli ya da siyah beyaz baskıları da barındırabilir. Bunun nedeni baskıların özel ve güzel olarak işlenmesidir. Kumaş çantalar, dilenirse boyanabilir formda sipariş verilerek, sevilen renklere bezenebilir. Tanıtım amaçlı ve işletmede satış amaçlı olarak da ürün siparişi verilebilir. Böylece dilenen baskıların hızla gerçekleştirilmesi ve teslim alınması sağlanır.

Bez Çanta Ürünlerinde Kumaş Çeşitliliği

Bez çantalar alanında hizmet veren şirket, ham bez, rips gabardin ve kanvas gibi türlü kumaş seçenekleri de sunmaktadır. Böylece dilediğiniz ve almak istediğiniz çantaları, özel kumaşlardan tercih edebilirsiniz. Toptan bez çanta almanın en uygun yolu olan işletme, omuz askılı 35x40, 25x35 gibi farklı boylarda hizmet verirken, dilenen renklerde omuz askılı ürün hizmeti de sağlamaktadır. Böylece işletmenizde satış gerçekleştirmek için ya da ürün seçeneğinizi artırmak için de kolaylıkla sipariş verebilirsiniz.

Alışveriş ve Plaj Çantaları

Alışveriş çantaları ve plaj çantaları, bez çanta olarak uzun süredir tercih edilmektedir. Plastik poşetlerin ücretli olması ve insanların doğala dönmesi bez çantaların kullanımını artırmıştır. Tekrar kullanılabilir olan bu çanta türleri, sizlere son derece çevreci hizmet sağlamaktadır. Ham bez, rips gabardin ve kanvas kumaşlarla üretilen alışveriş torbaları, plastiklere göre çok daha kullanışlıdır. Hem kısa kulplu hem uzun kulplu ürünler, siyah, krem, kırmızı gibi renk tonlarında tercih edilerek üretilebilmektedir. Ürünleri işletmelerinizde plastik poşete alternatif olarak sunabilirsiniz.

Küçük Formlu Çantalar

Bez çantalar, sadece büyük formlarda değil clucth, kalemlik ve el çantaları gibi küçük formlarda da üretilebilmektedir. Hakkını vererek işlerini zamanında teslim eden işletme, müşterilerine özel ve sağlam bez ürünlerin gönderimini sağlamaktadır. Rengarenk ve astarlı ürünleri sipariş ederek, kendi kırtasiyenizde ya da kıyafet dükkanınızda satabilir, bunun yanı sıra ürünleri kullanmak ve eşinize dostunuza hediye etmek için de sipariş edebilirsiniz.

Bez Keseler ve Kullanım Alanları

Bez keseler sipariş edebileceğiniz işletme, sizlere düğünlerde ve nişanlarda hediyeliklerinizi özel ve tekrar kullanılabilir formlarda sunma imkanı sağlamaktadır. Lavanta kesesi, kına kesesi, baskılı nişan ve düğün kesesi olarak sipariş edebileceğiniz keseler, farklı boylarda hizmetinize sunulmaktadır. En küçük formdan en büyük forma kadar genişleyen ürün yelpazesi, müşterilerin her zaman memnun kalması üzerine renklendirilerek çeşitlendirilmiştir. Kumaşı sade renklerde tercih ederek dilerseniz iplerini farklı renkte seçebilirsiniz. Bunun yanında özel günlerde kullanmak için baskılı ürünleri de tercih edebilirsiniz.

Boyanabilir Ürünlerle Keyifli Çantalar

Boyanabilir çantalar, sizlere hem hayal gücünüzü geliştirme hem de eğlenme fırsatı sunacaktır. Şirket, boyanabilir birbirinden farklı ürünle müşterilerine hizmet vermektedir.

Başta çanta olmak üzere, çocuklara ve yetişkinlere uygun boyanabilir kumaşlardan üretilen malzemeler şu şekilde sıralanabilir:

  • Boyanabilir setler ve bez çantalar
  • Büzgülü çantalar ve defterler
  • Tişörtler ve paketli setler
  • Sınıf boyama setleri ve kalemlikler
  • Önlükler

Ürünler için gerekli olan boyama kalemleri hem keşeli hem özel formlarda site üzerinden sipariş edilebilir durumdadır. Üzerinde farklı baskılar bulunan kumaş ürünler, sizlere çocuklarınızla eğlenceli zaman geçirirken, onların eğlenceli ve yaratıcı dünyalarını da ortaya çıkartma fırsatı sağlayacaktır. Hayvan desenleri, çiçek ve çılgın karakterler, eğlenceli araçlar ve canım annem temalı farklı ürünler satın alabilirsiniz.

VİP Ürünlerle Hizmet

Hazır baskılı kumaş ürünlerine yer verilen sitede, clucth, kalemlik, plaj çantaları ve mandala desenlerine uygun ürünlerin satışı yapılmaktadır. Hello summer, kaktüs, flamingo, frida kahlo, burçlar gibi konularda geniş ürün yelpazesi bulunan şirket, ürünleri farklı yerlerde en kaliteli şekilde servis etmenizi sağlamaktadır. Vip ürün hizmeti sağlamasıyla da müşterilerinin her zaman özel olduğunu hissettiren firma, dileyen müşterilerine postacı çantaları, sırt çantaları ve kanvas kaplı defterlerle hizmet vermektedir.

Özel Günlere Özel Baskılı Ürünler

Özel günlerde çantalarla hizmet vermek isteyenlere kaliteli baskılar ve uygun fiyat sunan firma, müşterilerine yılbaşı zamanı, öğretmenler günü, anneler günü, kadınlar günü dönemlerine uygun fiyata baskılı ürün satışı gerçekleştirmektedir. Bunun yanında, Atatürk baskılı, 23 Nisan baskılı ve karneler günü mezuniyet sevinci baskılı ürünlerle de hizmet sağlamaktadır. Çocuklara, gençlere, yetişkinlere yönelik hizmetlerinde, kalite ve hızlı üretimi esas alan firma, toplu hizmette en çok tercih edilen bez çanta üretim işletmesi olarak öne çıkmaktadır.