Elyaf Çanta

Elyaf Çanta Nedir?

Elyaf, gerilebilme ve bükülebilme, birbiri üzerine yapışabilme yeteneği olan renkli ve renksiz lif topluluğuna denir. Elyaflar; çantalarda, yastık kılıflarında, yorganlarda, pike gibi çeşitli yerlerde kullanılabilmektedir.

İşte Çanta sizler için elyaf çantalar üretmektedir. Elyaf çantalar son derece yumuşak yapıda olan ve de kullanışlı çantalardır. Özellikle reklam ve tanıtım amacıyla fuarlarda sık sık kullanılan çantaları kullananlar çok sevmektedir. Çeşitli modellerde ve renklerde tasarlanmış çantalar herkesin zevkine hitap edecek şekilde üretilmektedir. Ayrıca elyaf çantalar doğa dostu olup geri dönüşüme uygundur. Elyaf çantaları tanıtım ve reklam amaçlı kullanmak isteyen firmalar çevre dostu çantaları tercih ederek marka değeri üzerinde pozitif katkı sağlayabilirler.

Son dönemlerde herkesin elinde görülen elyaf çanta modelleri ideal bir reklam ve tanıtım aracıdır. İstenen ölçü, renk ve baskıyla kısa sürede hazırlanan "İşte Çanta" modelleri, farklı ölçülere özel olarak tasarlanır. Kulp uzunluğu elde taşımaya ve omza asmaya uygun olan çantaların yan kısımlarında kalan körük hacim açısından avantaj sağlar.

Geri Dönüşümlü Elyaf Çanta Modelleri

Çevrenin korunmasına katkı sağlayan tela çantalar, fuarlarda da kullanılabilir. 

Kurumsal logoyla tasarlanan modeller;

  • Ekonomiktir
  • Dayanıklıdır
  • Yeni nesil tercihlerle uyumludur
  • Geri dönüşümlüdür.

Çevre dostu çantalar kullanarak marka değeri üzerinde pozitif katkı sağlamak isteyenler online siparişlerini 7/24 tamamlayabilirler. Toptan siparişler 7-9 iş günü içerisinde hazırlanarak adrese teslim edilir. "Toptan Al Çok Kazan" sloganıyla sürdürülen kaliteli hizmetler, farklı kategorilerle desteklenir.

İhtiyaca Uygun Tela Çanta Tasarımı

Önceki yıllara gör artan tela çanta kullanımı, farklı model ve ölçü ihtiyacını da beraberinde getirmiştir. Farklı sektörlerde kullanıma uygun modeller tek kullanımlık değil uzun süreli kullanıma uygundur. Doğada %100 çözünebilen çanta modelleri, kalınlığıyla iç göstermez.

Elde ve omuzda kolay taşınan çantalar, renk ve tasarımıyla herkesin sahip olmak istediği ürünlerdir. 

Naylon poşetlerin parayla satılmaya başlanmasının ardından daha fazla rağbet gören ve tercih edilen tela çantalar çeşitli;

  • Görsel
  • Logo
  • Slogan ve
  • İletişim bilgileriyle firmaya özel hale getirilir. 

Bu şekilde fuar gibi yerlerde de dağıtıma uygun olan çantalar katlanarak el çantası içinde de taşınabilir.

Farklı Sektörlere Özel Tela Çanta Modelleri

Yatay veya dikey olarak tasarlanan tela çanta modelleri farklı ölçülere sahiptir. Baskılı ya da baskısız hazırlanan çantalar, kaliteli görsellerle herkesin beğenisine uygun olarak üretilir. Uzun süre kullanılabilme özelliğiyle ideal bir promosyon ürün olan tela çantalar, sahip oldukları özelliklerle farklı sektörlerde kullanıma uygundur.

Alışveriş, büzgülü, uygun fiyatlı, görsel açıdan zengin ve çevre dostu özelliklere sahip tela çanta modelleri, online olarak sipariş edilebilir. İşte Çanta dijital hizmetleri satış destek hattıyla herkese kaliteli hizmet ulaştırır. En popüler reklam ve tanıtım materyalleri arasında yer alan tela çantalar, kişi veya kuruma özel hale getirilebilir.

İstanbul Toptan Elyaf Çanta Nereden Alınır?

Elyaf çantalar herkesin kullanabileceği ve çok seveceği çanta modelleri arasında yer almaktadır. İşte Çanta’ da elyaf çanta siparişi vermek isteyen kişiler için özel tasarım elyaf çantalar üretilmektedir. Her firmanın isteğine uygun kendi logosu ya da firma tanıtım amaçlı görseller elyaf çanta üzerine baskı yapılabilmektedir. Ayrıca elyaf çantalar sizlerin istediği modelde ve de renkte tasarlanabilmektedir. Kendi zevkinize tarzınıza uygun tasarlayabileceğiniz elyaf çantaları güvenilir alışveriş yapabileceğiniz ve de kaliteli ürünleri olduğundan emin olduğunuz yerlerden satın almanız sizler için doğru olacaktır. İşte Çanta, son derece güvenilir oluşu ile müşterilerin kalbinde yer tutan, sizleri düşünüp kaliteli ve orijinal ürünler üreten ve ürettiği ürünleri en uygun fiyatları ile sunan bir sitedir. Elyaf çanta ihtiyacınızı en uygun şekilde karşılamak ve toptan olarak elyaf çanta satın almak istiyorsanız İşte Çanta sitesine göz atmanızı tavsiye ederiz.

Elyaf Çanta Fiyatları Nelerdir

Elyaf çantalar İşte Çanta sitesinde son derece özenle üretilmekte ve sizlere sunulmaktadır. Kişiye veya firmaya özel tasarlanan elyaf çantalar istenilen modelde istenilen renkte tasarlanabilmektedir. Siz de firmanızın reklamını ve tanıtımını yapmak istiyor ve en uygun fiyatları ile elyaf çantalara sahip olmak istiyorsanız İşte Çanta sitesinde en uygun fiyatlı elyaf çantalara ulaşabilirsiniz. Ayrıca toptan olarak sipariş verdiğinizde ekstra indirim uygulayan bu site sizleri düşünmektedir.