Fuar Çantaları

 

 

 

Fuar Çantası Modelleri


Fuarlar, kendi işletmenizi ve iş hacminizi, sizlerle olası iş yapma potansiyeli olan kişilere gösterebileceğiniz, hizmetlerinizi tanıtabileceğiniz yerlerdir. Genellikle her fuar, yılın belirli bir döneminde, şehrin büyük fuar merkezlerinde gerçekleşmektedir. Günümüzde fuarlarda, fuar çantası ile tanıtımları yapmak son derece popülerdir. Aynı zamanda çevreci bir etkinlik olan bez fuar çantalarının kullanımı, işletmenize artı puan da getirmektedir.

 

İyi Olana Karar Vermek

promosyon canta

Fiyat tekliflerinden hangisi içinize sinerse ve bütçenize yakınsa onu tercih ederek, fuarlarda çanta kullanımını sağlayabilirsiniz. Özellikle boyutlar, fuar çantalarının üretiminde önemli bir bütçe kalemine işaret etmektedir. Hangi kumaştan yapıldığı, üzerindeki baskının büyüklüğü ve şekli de fiyatları etkileyebilmektedir.

 

Çanta Çeşitleri ve Malzemeleri

 

Fuar çantaları çok çeşitli şekillerde üretilebilmektedir. Kendi işletmenizin broşürlerinin, tanıtım kitapçılarının sığabileceği ürünleri seçerken dikkatli olmanız gerekir. Baskıların tam oturması için çanta tipi seçimi çok önemlidir. 

 

Kullanmak üzere:

 

  • Tela çanta,

  • Büzgülü çanta,

  • Ham bez çanta ürünleri arasından rahatça seçim yapabilirsiniz.

 

Siyah, beyaz, ya da dilediğiniz renkte baskılı olarak üretilebilen fuar çantaları, sizlere işletmenizi kaliteli şekilde tanıtma fırsatı da sunmaktadır. Özellikle artık büyük etkinliklerde kullanılan bez çantalar, insanların sizleri tercih etmesini bile sağlayabilmektedir.

 

Renk Tercihleri

 

Renkler konusunda endişeye kapılmanıza gerek olmayan fuar çantası üretimi, her renkte ve dokuda sağlanabilmektedir. İşletmenizi tanımlayan renklerde çantalar bastırarak, üzerine kendi logonuzu da iliştirebilirsiniz. Tek dikkat etmeniz gereken, sipariş verilirken baskı boyutunun uygun olmasıdır. Logolarınızın ya da görsellerin düşük kaliteli olması, piksellerine ayrılmış bir görüntüye sebep olabilir.

 

Çantanızın Nasıl Kullanılacağına Karar Verin

 

Fuar çantalarının şekli konusunda karar verdikten sonra, verdiğiniz hizmeti de göz önünde bulundurarak çantanın şekline karar vermelisiniz. Sonrasında da kullanılabilecek şekilde çantaların siparişini sağlayarak işletmenizin reklamını da yapabilirsiniz. 

Bu çanta tipleri:

  • Sırt çantası,

  • El çantası,

  • Omuz çantası olarak üretilmektedir.

Ürünler arasında seçim yaparken, hizmet verdiğiniz sektöre göre düşünmenizde fayda vardır. Eğitimle ilgili olan bir işletmenin, fuar çantalarını sırt çantası şeklinde sipariş vermesi son derece akıllıca bir karar olacaktır. Yine aynı şekilde, fuarda dağıtacağınız içerik genişliğine göre de çantaları şekillendirebilirsiniz.

Fuar Çantası çeşitlerimize : https://istecanta.com/tela-canta adresinden ulaşabilirsiniz.