Çocukların Çok Seveceği 3 Okul Öncesi Etkinlik Fikri

Okul öncesi kreşlere ve anaokullarına giden çocukların okulda yaptıkları eğlenceli ve yararlı aktivitelerin başında etkinlik yapmak gelir. Etkinlik yapmak, çocukların çok sevdiği, ilgi duyduğu ve heyecanlandığı aktivitelerdir. Çocuklar bu etkinlikleri yaparken hem eğlenirler hem de öğrenirler. Eğlenirken öğrendikleri çocukların seveceği sınıf etkinliklerini sizler için sıraladık. İşte çocukların çok seveceği 3 okul öncesi etkinlik fikri!

Okul Öncesi Etkinlik Çeşitleri Nelerdir?

Okul öncesi öğrencileri, yaşları dolayısıyla oyun oynamak isterler. Öğretmenler de çocukların bu oyun isteklerini karşılayacak aynı zamanda yarar sağlayacak çeşitli etkinlikler düzenlemektedirler. Çocuklar bu aktiviteyi yaparken sınıf etkinlikleri şeklinde gerçekleştiği için arkadaşlarıyla bir arada yaparlar. Çocuklar etkinlikler sayesinde yardımlaşmayı, paylaşmayı da öğrenirler. 

Okul öncesinde sınıfta yapılabilecek sınıf etkinlikleri çeşitlilik gösterir. Boyama, sayma, kesme, inşa etme vb. şeklinde yapılabilecek etkinlik çeşitleri mevcuttur. Çocuklar bu etkinliklerin her birini yaparken farklı yetenekler geliştirecek, hayal güçleri gelişecek ve de çeşitli konularda yetkinlik kazanacaklardır. Örneğin; boyama etkinliğinde renkleri öğrenecek, sayma etkinliğinde sayıları öğrenecek, kesme etkinliğinde ise el becerisini geliştirerek makas tutmayı öğrenecektir. Okulda yapılan sınıf etkinliklerin önemi çocuklar için oldukça önemli bir yerdedir.

1- Anneler Gününe Özel Okul Öncesi Boyama Etkinlikleri

Anneler Gününe Özel Okul Öncesi Boyama Etkinlikleri

İşte Çanta sitesinde okul öncesinde sınıfta yapılabilecek boyama etkinliklerinden anneler gününe özel okul öncesi boyama etkinlikleri mevcuttur. Anneler gününe özel tasarlanmış bu setler hem çocukların ilgisini çekecek hem de annelerine olan sevgilerini göstermede kullanabilecekleri güzel bir seçenek olacaktır. İki çeşit anneler gününe özel setler tasarlanmıştır. Bir tanesi, “Canım Annem” yazılı büzgülü bez çanta, diğeri de “Canım Annem” yazılı 35x45 cm boyutlarındaki ham bez çanta modelleridir. Bu çantaların ikisi de boyanabilir özellikte olup sınıf içi etkinliklerde kullanılır. %100 pamuktan üretilen bez çantalar çocukların yeteneklerini geliştirmede yarar sağlayacaktır.

2- Okul Öncesi Önlük Boyama Etkinlikleri

Okul Öncesi Önlük Boyama Etkinlikleri

Okul öncesi önlük boyama etkinlikleri sınıf içinde yapılabilecek en iyi etkinliklerin başında gelmektedir. Önlükler İşte Çanta’da set halinde satılmaktadır. İçerisinde 3 adet farklı modelde önlük yer alır. 3 farklı eğlenceli modelden oluşan, çocukların eğlenceli zaman geçirmesi için harika bir aktivite olacaktır. Önlük modelleri, çocukların eğlenirken kendi becerilerini geliştirmesi için özel olarak tasarlanmıştır. Çocukların eğlenirken öğrenmelerini ve yaratıcılıklarını sergilemesine imkân veren boyanabilir önlükler sınıf içi etkinliklerinde rahatlıkla kullanılabilir. Boyanabilir kumaştan ve ham bez kumaştan üretilen bu çantalara çocuklar hayran kalacaklar.

3- Okul Öncesi Bez Çanta Boyama Etkinlikleri

Okul Öncesi Bez Çanta Boyama Etkinlikleri

Sınıf etkinliklerinde kullanılabilecek, boyama etkinlikleri içerisinde model olarak çok geniş bir yelpazeye sahip olan boyanabilir bez çantalar yer almaktadır. İşte Çanta, birbirinden çeşitli çanta modellerini bünyesinde barındırır. İşte Çanta, ham bez çanta üzerine tasarlanmış çeşitli desenler ile her çocuğun zevkine hitap etmeyi başarır. Üzerinde; arabalar, çiçekler, kelebekler, sayılar, harfler, balıklar ve daha sayamayacağımız birçok deseni barındıran birbirinden güzel desenler mevcuttur. Okul öncesi eğitiminde, sınıf etkinliklerinde kullanabileceğiniz bu çanta modellerinden seçerek çocukların hayal güçlerinin ve yeteneklerinin gelişmesine katkıda bulunun.

Okul Öncesi Etkinliklerine Özel Boyanabilir Bez Çanta Kalemlik Tişörtler istecanta.com'da

İşte Çanta, boyanabilir çanta başta olmak üzere, boyanabilir önlük, tişört ve kalemlikleri bünyesinde barındırır. Tüm ürünler boyanabilir özellikte olduğu için etkinlikler için kullanılabilir. Hem çocukları eğlendirecek hem de gelişimlerine katkı sağlayacak ürünler istecanta.com’da!

Bu yazımızda İşte Çanta sitesinde yer alan ve de sınıf etkinliklerinde kullanılabilecek 3 fikir sunduk. Siz de bu fikirlerden yararlanabilirsiniz.