Bez Çanta Baskı Yöntemleri

Bez Çanta Baskı

Günlük hayatınızın her aşamasında, çeşitli çanta modellerine ihtiyaç duyabilirsiniz. Bez çanta modellerimiz ile her türlü çanta ihtiyacınızı karşılamaya çalışıyoruz. Bez çantalar, çeşitli kumaş türlerinden yapılmış, düz renk ya da çeşitli desen baskılı çantalardır.

Müşterilerimizin siparişlerine göre hazırladığımız baskılı bez çantalarımızı, alışveriş çantası, plaj çantası, sırt çantası, el çantası gibi farklı modellerde hazırlıyor ve teslim ediyoruz. Bez çanta üzerine baskı işlemlerini, farklı baskı tekniklerini kullanarak yapıyoruz. Bez çanta modellerimizin sayısı çok fazladır ve sitemizde göstermiş olduğumuz örneklerimizden seçim yapabilirsiniz. Kişiye özel baskı yaparak hazırladığımız bez çantaları, Türkiye’nin her yerindeki müşterilerimize kargo ile teslim ediyoruz.

Çanta ölçülerini, rengini ve üzerine yapılmasını istediğiniz baskı türünü kendiniz belirleyebiliyorsunuz. Çanta modeline göre en ideal ve kullanışlı baskı teknolojilerini kullanıyoruz. Müşterilerimiz, hayal ettikleri tasarımları bizlere bildiriyor, bizler tüm baskı işlemini hemen gerçekleştiriyoruz.

Transfer Baskı

Bez çanta üretimlerimizde, az adetli ve acil promosyon çanta çeşitleri için uyguladığımız baskı tekniklerinden birisi transfer baskı modelidir. Bu teknik, tekstil sektöründe, kuru boyama baskısı ve sıcak baskı olarak bilinmektedir. Çok sayıdaki çanta üzerine uygulanacak olan baskıların daha hızlı yapılabilmesi için tercih edilen bir yöntem olarak kullanılmaktadır.

Bu tür baskılarda sipariş vermek isterseniz https://istecanta.com/baskili-bez-cantalar kategorimizi ziyaret edebilirsiniz.

Daha önceden, baskı kağıdı üzerine aktarılmış olan desenlerin, ısı yöntemi ile baskı kağıdından bez üzerine aktarılması işlemi olarak açıklanmaktadır. Sahip olduğumuz, baskı makinaları ile transfer işlemlerini kaliteli ve hızlı bir şekilde yapıyoruz. Baskı teknikleri arasında, transfer yöntemi, zaman tasarrufu sağlayan bir yöntemdir. Müşterilerimizden gelen tüm siparişlerde bu tekniği kullandığımızda, binlerce çanta siparişini kısa sürede hazırlayabiliyoruz.

Daha çok kurumsal firmaların, promosyon çanta ihtiyaçlarında, bu yöntem kullanılmakta ve firma logosu, sloganı ya da farklı desenlerin baskıları gerçekleştirilmektedir. Yaptığımız tüm baskı yöntemleri ile bez çantaların görselliğini zenginleştiriyor, daha şık görünmesini sağlıyoruz. Transfer baskıları, tüm çanta modellerinde, en ekonomik baskı yöntemi olduğu için kullanıyoruz.

Dijital Baskı

Bez çanta üretiminde, en yeni teknolojileri kullanıyor ve modele göre dijital baskı teknikleri ile çantalara istenilen baskıyı yapıyoruz. Özel programlarla dijital ortamda hazırladığımız baskı çeşitlerini yine özel programları bulunan baskı makinelerimiz ile kumaş üzerine aktarıyoruz. Sitemizde yer alan kendin tasarla bölümünü, müşterilerimiz kullanarak, seçtikleri çanta modelleri üzerinde olmasını istedikleri, yazı ya da desenleri ayarlayabiliyorlar.

Küçük ya da karmaşık renk baskıları için dijital tekniği kullanarak müşteri taleplerini karşılamaya çalışıyoruz. Dijital baskılarda, diğer baskı tekniklerindeki gibi baskı kalıplarına ihtiyaç yoktur. Bilgisayar programları üzerinden hazırlanan desen örneklerini hemen baskıya hazır hale getirebiliyoruz. Dijital ortamda yapılan çalışmalarda, desen üzerinde istenilen değişiklikleri daha kolay yapıyor ve baskı görselinin en iyi olmasını sağlıyoruz.

Alışveriş çantaları, plaj çantaları gibi tüm bez çanta modelleri için dijital baskı tasarımlarını yapıyor, önceden yaptığımız çalışmaları sitemizde, müşterilerimize gösteriyoruz. Tasarım esnekliği olması ve istenilen sayıda baskının yapılabilmesi ve baskı kalitesinin yüksek olması, dijital tekniğin sağlamış olduğu avantajlardandır.

Empirme Baskı

Kumaş üzerine uygulanan baskı tekniklerinin en eskilerinden birisi empirme baskı tekniğidir. Bez çantalar üzerine yapılacak olan baskı alanları için özel kalıplar hazırlanmakta bu kalıplar kullanılarak, baskı işlemleri gerçekleştirilmektedir.

İstecanta.com olarak, sitemizde, tüm bez çanta modellerini, baskı örneklerini gösteriyoruz. Çok adetli ve maksimum 4 renkli Emprime baskılar için hazırladığımız kalıplara, basımı yapılacak, desen ya da logo folyosunu yerleştiriyoruz. Emprime boyasını kalıp üzerine döküyor, özel baskılama uygulamaları ile bez çanta üzerine desenin yapılmasını sağlıyoruz. Emprime baskılar ile resim baskıları yapılamamaktadır. Renk geçişleri sağlanamadığı için daha çok logo ve tek renk baskılı işlemlerde kullanılmaktadır.

Emprime baskı tekniğinde, pigment renkler kullanıyor ve baskıların daha kaliteli olmasını sağlıyoruz. Pigment boyalar, pamuklu bezler üzerinde oldukça etkili ve suda kolay çözülmezler. Yapılan baskılar, uzun süre bozulmadan çanta üzerinde kalabilecektir. Bu teknik ile yaptığımız baskılar sonrasında, bez ürünlerinin yıkanmasına gerek yoktur.

Ofset Baskı Yöntemleri

Ofset baskılar için tasarımlar, bilgisayar ortamında hazırlanır ve baskı makinaları aracılığı ile kağıt ya da bez üzerine aktarılır. Bez çanta baskı işlemlerimizde, yapılacak olan çalışma örneklerine göre ofset baskı yöntemleri kullanmaya çalışıyoruz. Ofset baskı tekniği kendi içerisinde, web ofset ve tabaka ofset baskı olarak iki grupta ele alınıyor.

Daha çok kağıt üzerine yapılacak olan resim baskı tekniği olarak kullanılmakta, bizler, yenilikçi teknolojilere sahip baskı makinelerimiz ile bez üzerine başarılı bir şekilde basıyor ve bez çantaların görsellik açısından zenginleştirilmesini sağlıyoruz. Ofset baskı türü çalışma örneklerimiz, sitemizde yer almakta, müşterilerimiz, çanta üzerinde olmasını istedikleri baskı türünü kendileri tasarlayarak, bizlere bildirebiliyorlar.

Günümüzde, gelişmiş teknoloji sayesinde, üretilecek ürün türü ve sayısına göre farklı baskı yöntemleri kullanılmaktadır. Bizler, müşterilerimizin taleplerine ve ürün kalitelerine göre baskı yöntemini belirliyor, baskı işlemlerinin en ekonomik şekilde gerçekleşmesi için çalışmalar yapıyoruz. Müşterilerimizin bez çanta taleplerine ve üzerinde olmasını istedikleri yazı, logo, desen, resim gibi görsellere göre en uygun baskı yöntemini kendilerine gösteriyor ve talebe göre baskı işlemlerine hemen başlıyoruz.

Empirme ve ofset baskılı çanta siparişleriniz ve fiyat sorgulamak için bize telefon numaralarımızdan ulaşabilir, destek@istecanta.com adresine mail atabilir ya da https://istecanta.com/promosyon-bez-canta adresini ziyaret ederek ilgilendiğiniz ürün hakkında bilgi alabilirsiniz.