İşletmenize Özel Kurumsal Hediyelik Fikirleri

Kurumsal hediyeler, kurumlara özel olarak tasarlanmış üzerinde logosu, ismi olan hediyelerdir. Kurumlar tanıtımlarını yapmak, akıllarda kalmak için bu yola başvururlar ve bu yol tanıtım yapmak ve marka bilinirliğinin artmasında oldukça etkilidir. Kurumlara özel tasarım hediye fikirleri İşte Çanta’da sizleri karşılamaktadır. İşte Çanta sizler için çeşitli hediye fikirleri sunmaktadır. Çalışanlara ve müşterilere hediye edebileceğiniz birbirinden özel hediyeleri şimdi sizlerle detaylıca inceleyelim.

Şirketiniz İçin 5 Kurumsal Hediye Önerisi

Şirketiniz için kurumsal hediye fikirleri sunan İşte Çanta, ürün veya ambalaj üzerine talep ettiğiniz logo baskısını uygulamaktadır. Bu sayede ister müşterilerinize isterseniz de çalışanlarınıza kurumsal hediyelik ürünlerinizden hediye edebilirsiniz. İşte Çanta, şirketiniz için özel olarak tasarlatabileceğiniz 5 kurumsal hediyelik önerisi sunmaktadır. Kurumsal hediyelik ürün seçmeden önce bu önerilere göz atmanızı tavsiye ederiz.

1- İşletmenize Özel %100 Pamuk Bez Çanta Hediyesi

Promosyon bez çanta

Sizlere ilk önerimiz, %100 pamuktan üretilmiş bez çantalardır. İşletmenize özel %100 pamuktan üretilen bez çantalar, kurumsal hediyelik olarak tercih edebileceğiniz bir üründür. Toptan olarak satın alabileceğiniz çantanın boyutları 35x40 cm’dir. 140 gram ham bez kumaştan üretilen ve standart yani 70 cm kulp uzunluğuna sahip olan çantalar körüksüzdür. Pamuk olan bez ürünleri kurumsal hediyelik olarak tercih ettiğinizde kullanıcılar bu bez çantalardan çok memnun kalacaklardır. Her alanda rahatlıkla kullanılabilecek bez çantalar, sizler için doğru bir seçim olabilir.

2- Kullanışlı Logo Baskılı Clutch Çanta

Logo baskılı clutch

Şirketiniz için kurumsal hediye önerilerinde ikinci olarak sunacağımız ürün ise, clutch çantalardır. Bu çantalar hediye için son derece iyi bir tercih olabilir. Üzerinde, kurumunuzun logo baskısı yer alan özel olarak tasarlanmış, astarlı ya da astarsız seçenekleri bulunan el çantalarını tercih edebilirsiniz. Genellikle tercih edilen kurumsal hediyelik ürünlerin yanı sıra, müşterilerinize ve çalışanlarınıza farklı bir hediyeler vermiş olursunuz. Son derece kullanışlı olması, kullanıcıya pratik bir kullanım sağlamaktadır. Kurumsal logo baskılı el çantaları ile çeşitli hediye setleri oluşturup, firmanız için yenilikçi bir tanıtım yapmış olursunuz. 

Bu tanıtım sayesinde, kurumunuzun marka bilinirliğini arttırabilirsiniz. Dilediğiniz şekil ve boyutlarda tasarlanabilen baskılı clutch çantalar İşte Çanta’da yer almaktadır.

3- Not Tutmak İçin Birebir Hediyelik Defter

not için promosyon defter

Kurumsal hediyelik ürünler arasında sıklıkla karşımıza çıkan ve son derece kullanışlı bir hediye olarak tanımlayabileceğimiz üçüncü önerimiz ise hediyelik defterlerdir. Bu defterleri hediye için tercih edebilirsiniz. Not tutmak için kullanılan defterler, herkesin yanında mutlaka bulunması gereken bir üründür. Kurumsal hediyelik ürünler seçimi yaparken bu defterleri seçmek çok doğru bir tercih olabilir. Müşterilerinizi ve çalışanlarınızı motive etmek için oldukça kullanışlı bir hediyedir. Ayrıca bu defterler, doğal ve organik bir yapıya sahiptir. 2 farklı ürün tipi bulunur. Bunlardan ilki, kanvas defter kabı, diğeri ise, kanvas defter olarak ayrılmıştır. Kanvas defter kaplarını dilediğiniz defter için kullanabilmeniz mümkündür. 

4- Hediye Paketi Oluşturmak İçin Bez Keseler

hediye paketi bez kese

Hediye paketi oluşturmak için üretilen bez keseler, kurumsal hediye fikirleri arasında sayabileceğimiz dördüncü önerimizdir. Kurumsal logo baskılı bez keseler ile müşterilerinize ya da çalışanlarınıza hediye paketleri oluşturmada kullanabilirsiniz. Ayrıca bu keselerin farklı renk seçenekleri de mevcuttur. Dilediğiniz tasarımda ve renkte özelleştirebileceğiniz bu ürünler, firma tanıtımı için oldukça uygundur. Hem fazlasıyla ekonomik hem de pratik bir hediye fikridir. Ayrıca bez keselerinin içerisine firmanızı tanıtıcı küçük ürünler de koyabilirsiniz.

logo baskılı postacı çantası

Kurumsal hediyelik önerilerindeki son önerimiz ise, postacı çantalarıdır. Postacı çantaları son derece kullanışlı çanta modelleridir. Kurumsal hediyelik ürünlerinizi logo baskılı işletmenize özel postacı çantalarından seçebilirsiniz. %100 pamuktan üretilmiş, İşte Çanta çantaları oldukça doğal bir yapıdadır. Bu çantaları logonuz ile özelleştirmek ve çalışanlarınıza, müşterilerinize hediye etmek oldukça hoş bir hediye olacaktır. Her alanda kullanılabilecek bir çanta olan postacı çantası kullananları çok memnun edecektir.

Bu yazımızda kurumların, kişilere promosyon olarak hediye ettiği kurumsal hediyelik ürünler hakkında öneriler sunduk. Şirketiniz için 5 kurumsal hediye önerisini sizlerle paylaştık. Siz de şirketinizin tanıtımını yapmak ve de en güzel hediyelik ürünleri seçmek istiyorsanız İşte Çanta sitesine göz atabilir, kendinize ve şirketinize en uygun hediyeleri seçebilirsiniz.