Ülkemizde çevre dostu olması bakımından artık genellikle bez çantalar kullanılıyor. Yıkanarak kolay bir şekilde temizlenebilen bu ürünler, kullanıcısına da kolay bir kullanım sağlıyor. Kokusuz olan bez çantalar, içerisinde taşınılacak olan ürünlere göre de kategorilendirilebiliyor.

Beyaz bez çantalar yaz aylarında daha çok tercih edilirken, siyah el çantası ise hem kış aylarında hem de içinde ne olduğunun anlaşılması istenmeyen ürünlerin taşınması için rahatlıkla kullanılabiliyor. Bez çantalar uygun fiyatlı olması bakımından da tercih edilirken, üzerine farklı resim teknikleri ve boyamalar da yapılabiliyor. Bu sayede çantalar giyim ve kuşamla da uyum sağlayabiliyor.

Beyaz El Çantası

Farklı ve tarz modellerle de tasarlanabilen bez çantaların rengarenk seçeneklere sahip olması özel bir şıklık sağlıyor. Satın aldığınız tüm ürünleri bu çantalarda taşıyabileceğiniz gibi kişisel eşyalarınızı da bu çantalarda taşıyabiliyorsunuz.

  • El çantası,
  • Alışveriş çantası,
  • Sırt çantası,
  • Ayakkabı çantası olarak da kullanılan bez çantaları bazı firmalar promosyon olarak da yaptırabiliyor.

Promosyon Olarak Hazırlanan Bez Çantalar

Firmalar, firma adlarını ya da faaliyetlerini tanıtmak için promosyon ürünler yaptırabiliyor. Promosyon olarak bez çanta tercih eden firmalar, firma logo veya amblemlerini bez çantaların üzerine bastırarak güzel bir reklam ürünü tasarlamış oluyorlar. Hem kullanışlı bir ürün elde eden firmalar bu ürünleri hedef kitlelerine dağıtarak bilinirliklerini artırabiliyorlar. Promosyon amaçlı ürettiğimiz bez çanta örneklerine bakıp fiyat almak için lütfen kategorimizi ziyaret ediniz. https://istecanta.com/promosyon-bez-canta

Sırt Çantaları

Birinci sınıf kaliteye sahip olan bez çantalar sırt çantası olarak da tasarlanabiliyor. Büzgülü, körüklü, kese ve kalemlik şeklinde üretilen çantalar her türlü kullanıma uygun oluşuyla da beğeni topluyor. Kullanımı çok kolay olan bu ürünler eğer alışverişte kullanılacaksa sürekli plastik poşet alma ihtiyacını da ortadan kaldırıyor. Aksesuar olarak kullanılacak olan bez çantalar ise uygun fiyatlı oluşu sayesinde farklı renk ve desenlerde tercih edilebiliyor. Spor eşyalarını taşımak, seyahat eşyalarını taşımak ve okul gereçlerini taşımak isteyenler için bez çantalar tarz bir seçimi oluşturuyor.

Renkli Bez Çantalar

Doğayı kirletmeyen yapısı ile beğeni toplayan ve dünya ülkelerinde kullanılan bu ürünlerde pamuklu kumaşlar kullanılıyor. Rengarenk kumaşlarla ya da boyama yöntemiyle tasarlanan bu ürünler çevre dostu yapısıyla yoğun bir grubun kullanımına uyum sağlıyor.